Κλάτενμπεργκ: Kακή χρήση του VAR στο Βόλος-Λαμία (video)

Πέντε επίμαχες φάσεις εξέτασε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την 17η αγωνιστική και σε όλες συμφώνησε με την τελική απόφαση που πήραν διαιτητές.

Αναλυτικά

* Στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με την απόφαση του Διαμαντόπουλου να υποδείξει πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στη φάση με τον Ελ Αραμπί και τον Χουτεσιώτη. Ωστόσο δε σχολίασε αν ήταν σωστή η υπόδειξη φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ των “ερυθρόλευκων”.

* Στο Βόλος – Λαμία, ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με τον διαιτητή Μπέμπεκ, που δεν υπέδειξε επιθετικό φάουλ στον Ρόμανιτς πάνω στον Ντεντάκη και μέτρησε το 1-1 της Λαμίας. Μάλιστα παρατήρησε ότι ο VAR Γκαβρίλο δεν θα έπρεπε καν να επέμβει.

* Στο ΟΦΗ – ΠΑΟΚ, ο Κλάτενμπεργκ συμφώνησε με την τελική απόφαση του Παπαπέτρου να δείξει κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Βάτερμαν, μετά από on field review, που του συνέστησε ο VAR Ευαγγέλου, τονίζοντας πως ο Τζόλης βρισκόταν σε προφανή θέση επίτευξης γκολ.

* Στο ΑΕΚ – Ατρόμητος, ο Κλάτενμπεργκ θεωρεί σωστή την απόφαση του Καραντώνη να υποδείξει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ για σπρώξιμο του Σάλομον στον Σιμόες, όπως και την κίτρινη που έδειξε στον Αυστριακό μέσο των φιλοξενούμενων. Ο Βρετανός επικεφαλής της ΚΕΔ τόνισε πως δεν υπάρχει επιθετικό φάουλ προηγουμένως στον τερματοφύλακα του Ατρόμητου, αντίθετα υποστήριξε πως υπήρχε πέναλτι πάνω στον Ολιβέιρα, πριν μαζέψει την μπάλα ο Μανδάς.

* Στο ΑΕΚ – Ατρόμητος, ο Κλάτενμπεργκ δικαίωσε τον Καραντώνη και για το πέναλτι που υπέδειξε υπέρ του Ατρόμητου, στο απρόσεκτο μαρκάρισμα του Λιβάγια πάνω στον Χριστοδουλόπουλο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις