«Είναι γελοίο όλο αυτό»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος όπου και αναφέρθηκε σε Άρη, Μπαράλες, Μήτρογλου και στο πρωτάθλημα της Football League, που δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το πρόβλημα στο φορ στον Άρη: «Γενικά υπάρχει θέμα σε όλη την Ευρώπη. Δεν υπάρχει ο σκορερ. Έχουν δυναμώσει οι άμυνες, αλλά γενικά δεν υπάρχει ο ξεκάθαρος σέντερ φορ που βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Υπάρχει δυσκολία στο εύκολο γκολ. Όταν κάνεις 5 ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ, υπάρχει πρόβλημα. Καλός ο Μάνος αλλά θέλει στήριγμα. Είναι μέσα στις φάσεις, και θα τα βάλει αλλά και θα τα χάσει. Και τα χαφ του Άρη είναι μακριά από το γκολ, ο Ματέο και ο Γκάμα ντριπλάρουν καλά, αλλά δεν έχουν το σκοράρισμα. Και οι δυο τους πρέπει να κάνουν τουλάχιστον 12 γκολ τον χρόνο».

Για τον Μπαράλες: «Έχει το προνόμιο ότι ξέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα χρειαστεί να έχει στάδιο προσαρμογής. Είναι δυνατός κεφαλοσφαιριστής. Θα εξαρτηθεί από την δυναμική της ομάδας. Άλλο Άρης, άλλο Αστέρας Τρίπολης. Θα είναι καλή προσθήκη αν γίνει. Δεν ξέρω αν μπορεί αυτή τη στιγμή ο Μάνος».

Για τον Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου είναι ένας πολύ καλός παίκτης αλλά το θέμα είναι το κατά πόσο τον έχει επηρεάσει η απουσία από τα γήπεδα. Τον κρίνω σαν ποδοσφαιριστή. Γκολτζής είναι αλλά υπάρχει μια αποχή. Θα φανεί στο γήπεδο αν έχει επηρεαστεί η όχι. Θα είναι μεγάλη κίνηση αν γίνει, το θετικό είναι ότι προσαρμόζεται εύκολα. Ο Σίλβα στον Άρη είναι πολύ καλός, αν μάθει να σκοράρει θα είναι ιδανικός».

Για το ντεφορμάρισμα του Άρη τις τελευταίες αγωνιστικές: «Όλες οι ομάδες έχουν μια περίοδο κάμψης λόγω πολλών παιχνιδιών και δύσκολων αγωνιστικών χώρων. Αυτό επιφέρει μια κόπωση αλλά πιστεύω πως θα το ξεπεράσει η ομάδα».

Τέλος έκλεισε μιλώντας για το πρωτάθλημα της Football League: «Δεν γίνεται στην Αγγλία να έχει τόσα κρούσματα και να παίζουν και το δικό μας όχι. Είναι γελοίο όλο αυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις