Πρώτο γκολ με τον Βόλο Μαρτίνες και Μήτογλου

Σκορ πρόκρισης πέτυχε χθες ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος. Οι «κυανέρυθροι» νίκησαν με 2-0 και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα στο να δώσουν το «παρών» στους «8» της διοργάνωσης.
Θυμίζουμε, πως θα ακολουθήσει η ρεβάνς στο Ηράκλειο σε 15 μέρες.
O Άνχελ Λόπεθ είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Οκτώβριο τους Τάσο Τσοκάνη και Σέρτζιο Τέκιο, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό και επέστρεψαν.
Ο Τσοκάνης αγωνίστηκε για 45 λεπτά (έπαιξε σε όλο το πρώτο ημίχρονο), ήταν αρκετά καλός και είναι φυσικό να στερείται ρυθμού, ο οποίος θα αποκτηθεί μέσα από τα παιχνίδια.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σέρτζιο Τέκιο, καθώς ο Ισπανός πέρασε στο ματς στο 64’ στη θέση του Ντεντάκη, ήταν αρκετά προσεκτικός, φροντίζοντας κυρίως τα ανασταλτικά του καθήκοντα, αποφεύγοντας τις συχνές προωθήσεις.
Ο Θανάσης Γκαραβέλης αγωνίστηκε και αυτός μετά από αρκετό καιρό, παίρνοντας τη θέση του Κλέιμαν κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Φαούστο Γκρίλο έπαιξε για πρώτη φορά ως κεντρικός αμυντικός (τον είχαμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια να παίζει ως αριστερός μπακ), και μαζί με τον Γεράσιμο Μήτογλου αποτέλεσαν ένα δυνατό κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Να τονίσουμε πως για τον Μήτογλου το γκολ που πέτυχε ήταν το πρώτο με την φανέλα του Βόλου, αλλά και το πρώτο που πετυχαίνει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.
Στο αρχικό σχήμα, ύστερα από πέντε παιχνίδια, αγωνίστηκε και ο Αργεντινός Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος με ένα εξαιρετικό γκολ (πρώτο με τους “κυανέρυθρους”) άνοιξε το δρόμο του Βόλου για τη νίκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις