Δεν θα γίνουν αλόγιστες μεταγραφές στον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις, όσον αφορά τη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ οι διοικούντες δεν έχουν σταματήσει όλο το διάστημα της καραντίνας να φροντίζουν, έτσι ώστε η ΠΑΕ να λειτουργεί κανονικά σε όλα τα επίπεδα. Βρίσκονται δίπλα στους ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είναι σε καθημερινή, σχεδόν επαφή, ενώ συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι εργασίες στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Φερών.
Παράλληλα, συγκεντρώνονται όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος, ο οποίος θα κατατεθεί στην ΕΠΟ για να πάρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2.
Θα πρέπει να τονίσουμε, πως η καταληκτική ημερομηνία υποβολής του φακέλου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι τον Απρίλιο.
Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία έχουν αποφασίσει να αποκτηθούν ένας-δύο ποδοσφαιριστές.
Πάντως, από τη στιγμή που η χειμερινή μεταγραφική περίοδος για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ πήρε παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου, υπάρχει πολύς χρόνος για οποιεσδήποτε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ανάλογα και με την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με τη σέντρα να υπολογίζεται στα μέσα Φεβρουαρίου, αν όλα πάνε καλά και αρχίσουν άμεσα οι ομαδικές προπονήσεις στις ομάδες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις