Ο διαιτητής που είχε συλληφθεί σε πάρτι οργίων σφυρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς διαιτησίας για την 18η αγωνιστική της Super League 1.Ο Σλοβένος Βίντσιτς κλήθηκε να σφυρίξει το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κλάντσνικ και Κόβατσιτς, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Σλοβένος Τζουγκ. Ο τελευταίος, θα έχει τον ίδιο ρόλο και στο παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άρη.

Ο Βίντσιτς έχει βρεθεί στην Τούμπα ακόμα δύο φορές. Μια για το ΠΑΟΚ-Αγιαξ 2-2 στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου και μία για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-2 για την 9η αγωνιστική της SL1 πέρυσι, ενώ τον περασμένο Μάιο είχε απασχολήσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο, αφού είχε συλληφθεί σε βίλα οργίων για ναρκωτικά και οπλοκατοχή!

Στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ θα βρεθεί ο Καραντώνης, με βοηθούς τους Μωϋσιάδη, Φωτόπουλο και στο VAR θα είναι ο Μανούχος.

Το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο θα διευθύνει ο Τσαγκαράκης, με την βοήθεια των Καρσιώτη, Χατζηνάκου, με τον διεθνή Παπαπέτρου να βρίσκεται στο VAR.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Σάββατο 23/1
15:00 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Κουρομπύλια, Νατσιόπουλος, 4ος Τζοβάρας, Διαιτητής VAR: Ευαγγέλου, Σπυρόπουλος)
17:15 Απόλλων Σμύρνης – Άρης Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Τριανταφύλλου, Κολοσιώνης, 4ος Σκουλάς, Διαιτητής VAR: Τζουγκ, Νικολακάκης)
19:30 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ Διαιτητής: Καραντώνης (Μωϋσιάδης, Φωτόπουλος, 4ος Περράκης, Διαιτητής VAR: Μανούχος, Νικολαΐδης)

Κυριακή 24/1
15:00 Ατρόμητος -Ολυμπιακός Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Καρσιώτης, Χατζηνάκος, 4ος Τζοβάρας, Διαιτητής VAR: Παπαπέτρου, Χριστακογλου)
17:15 Παναιτωλικός – Λαμία Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δημητριάδης, Μεϊντάνας, 4ος Τσετσίλας, Διαιτητής VAR: Κουμπαράκης, Μπουξμπάουμ)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος Διαιτητής: Γκορτσίλας (Αλεξέας, Αναστασάκης, 4ος Τσακαλίδης, Διαιτητής VAR: Ζαχαριάδης, Μπαλτάς)
19:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Διαιτητής: Βίντσιτς (Κλάντσνικ, Κόβατσιτς, 4ος Φωτιάς, Διαιτητής VAR: Τζουγκ, Κωσταρας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις