Ολυμπιακός Β.: Η λύση έπρεπε ήδη να έχει δοθεί

H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή τη νέα αναβολή της συνεδρίασης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, στην οποία επρόκειτο να συζητηθεί το θέμα της επανέναρξης των προπονήσεων για τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Με αφορμή την σημερινή αναβληθείσα για αύριο Παρασκευή, συνεδρίαση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με θέμα την επανέναρξη των προπονήσεων και του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου τονίζει: «Αλήθεια, έχει αναρωτηθεί κάνεις από όλους εκείνους που λαμβάνουν τις αποφάσεις πως ζούνε από τον Μάρτιο χιλιάδες οικογένειες; Καθώς μιλάμε για μια κατηγορία στην οποία απασχολούνται 1.000 περίπου αθλητές.
Είμαστε οι μοναδικοί που είμαστε σε καραντίνα από τον Μάρτιο. Και όλα αυτά, όταν έχουμε δεσμευτεί εγγράφως ότι θα τηρηθεί κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο που μας έχει υποδειχθεί!
Αλήθεια, ήταν πιο κρίσιμη η συζήτηση για την επαναλειτουργία των χιονοδρομικών κέντρων και την επανέναρξη του ψαρέματος και του κυνηγιού;
Κύριοι πρέπει άμεσα να δοθεί λύση. Ή καλύτερα, η λύση έπρεπε ήδη να έχει δοθεί.
Είναι αναγκαίο στην αυριανή εξ αναβολής σύσκεψη όχι μόνο να τεθεί το θέμα της επανέναρξης των δραστηριοτήτων της Φούτμπολ Λιγκ αλλά και να δοθεί μια οριστική λύση».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις