Σήμερα τα σπουδαία για τη Φούτμπολ Λιγκ

Σήμερα, τελικά, η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνεδρίασή της, θα ασχοληθεί με το αίτημα των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ να επαναρχίσουν προπονήσεις και στη συνέχεια, τον επόμενο μήνα, να αρχίσει το πρωτάθλημα.
Παρότι υπήρχε η αίσθηση, ό,τι το θέμα θα το συζητούσε η Επιτροπή εκτάκτως την περασμένη Τρίτη (δεν υπήρξε τελικά συνεδρίαση), η λίγκα έμεινε με την προσμονή. Ο ΠΣΑΠ συνεχίζει να πιέζει στην κατεύθυνση να επιστρέψει η κανονικότητα και στη Φούτμπολ Λιγκ, ενώ το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φωνές από προπονητές και ποδοσφαιριστών μεγαλύτερων κατηγοριών, οι οποίοι ζητούν από την κυβέρνηση να ανάψει το «πράσινο φως» στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ να επιστρέψουν, σε πρώτη φάση, στις ομαδικές προπονήσεις.
Προχθές Τετάρτη σε όλα τα ματς της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2, οι αρχηγοί των ομάδων κρατούσαν πανό στα χέρια με μήνυμα: «Δώστε λύση τώρα στη Φούτμπολ Λιγκ». Είχε προηγηθεί η έκκληση προς τους αρμόδιους φορείς, από τους Έλληνες προπονητών των ομάδων της Σούπερ Λιγκ το περασμένο Σαββατοκύριακο, να δοθεί μία λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.
Η αγωνία παρατείνεται για 1000 εργαζόμενους στις 20 ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ (προπονητές, ποδοσφαιριστές, φροντιστές, υπαλλήλους γραφείων), οι οποίοι περιμένουν να δουν, επιτέλους, πότε θα επιστρέψουν στην κανονικότητα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις