«Ζούμε απίστευτες καταστάσεις…»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, «Αχαιοί 3», για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα τους. Η ανακοίνωση καταφέρεται εναντίον της διοίκησης της Παναχαϊκής, ζητώντας παράλληλα να δοθεί άμεση λύση στα προβλήματα της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Υπομονή, υπομονή… Αλλά και αυτή κάποια στιγμή εξαντλείται. Έχουμε ζήσει τους τελευταίους μήνες καταστάσεις απίστευτες. Καταστάσεις που δεν ταιριάζουν ούτε τιμούν το μέγεθος και την ιστορία της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ. Δείξαμε ανοχή σε μια διοίκηση που υποσχέθηκε τον ουρανό με τ’ άστρα και αποδείχτηκε ανίκανη να πραγματοποιήσει τα αυτονόητα.

Οι ΑΧΑΙΟΙ-3 από την πρώτη κιόλας στιγμή διατυπώσαμε επιφυλάξεις (για τις οποίες δεχτήκαμε αυστηρή κριτική και όχι μόνο). Τις παραμερίσαμε όμως για το καλό της ομάδας και στηρίξαμε, όπως άλλωστε κάνουμε τόσα χρόνια, για να βγούμε από το αδιέξοδο που την οδήγησε ο ψηλός που όλοι ξέρουμε. Δυστυχώς όμως και πάλι εξαπατηθήκαμε.

Αδειοδότηση μετά από όλες τις ομάδες της κατηγορίας και αναβολές αγωνιστικών, αποχωρήσεις βασικών ποδοσφαιριστών πριν καλά καλά αρχίσει το πρωτάθλημα, αποχή και διαμαρτυρία παιχτών, συνεχείς προσφυγές και διάλυση της ομάδας, σε σημείο να δυσκολεύεται να συμπληρώσει αποστολή για να ταξιδέψει και να αγωνιστεί στην Κρήτη(και απ’ ότι φαίνεται έχει και πιο χαμηλά). Το κυριότερο: Αβεβαιότητα για το αύριο… Και αυτά είναι μόνο ένα μέρος από όσα έχουμε δει.

Τι από όλα αυτά μπορεί να φέρει κόσμο και διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο; Τι από όλα αυτά μπορεί να δώσει έστω και μια χαραμάδα αισιοδοξίας; Μήπως οι δηλώσεις και οι χειρισμοί που μας φέρνουν στο μυαλό αναμνήσεις και συμπεριφορές από το πρόσφατο μαύρο παρελθόν; Και μέσα σε όλα αυτά ήττες με κατεβασμένα τα χέρια και ντροπιαστικά σκορ από χωριά και ομάδες που “όταν εμείς παίζαμε Ευρώπη αυτοί δεν ήταν πουθενά”. Ως πότε; Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ομάδα μας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ιστορία μας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την πόλη μας.

ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ…
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΑΒΙ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΚΑΝΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΑΧΑΙΟΙ-3».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις