Χωρίς Μπαριέντος ο Βόλος στα Γιάννενα

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Βόλου συνεχίζονται την Κυριακή, με το συγκρότημα του Άνχελ Λόπεθ να αντιμετωπίζει στα Γιάννενα τον τοπικό ΠΑΣ. Αναμένεται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο καλές και ποιοτικές ομάδες.
Τα Γιάννενα στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος έβαλαν δύσκολα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και λίγο έλειψε να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας, χάνοντας το ματς στις καθυστερήσεις, με το γκολ που πέτυχε ο Χασάν.
Ο Βόλος θα αγωνιστεί χωρίς τον Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δηλώθηκε να εκτίσει την προσεχή Κυριακή την ποινή του. Από εκεί και πέρα, θα περιμένουμε να δούμε αν θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Αλμπέρτο Μπουένο. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από πελματιαία απονευρωσίτιδα και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του.
Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, με την τεχνική ηγεσία να καταστρώνει ήδη τα πλάνα της για την Κυριακάτικη αναμέτρηση, στην οποία ο Βόλος θα κυνηγήσει τη νίκη, που τον διατηρήσει «ζωντανό» στη διεκδίκηση της μιας θέσης στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις