Συμφωνία Δήμου Βόλου-Νίκης για τη χρήση του Πανθεσσαλικού

Το Πανθεσσαλικό στάδιο θα είναι και επίσημα η έδρα της Νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, όποτε αυτό αρχίσει.
Όπως ανακοινώθηκε, τόσο από τη διοίκηση της ΠΑΕ, όσο και από το Δήμο Βόλου, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, μετά τη συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέκος και ο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Αλέξης Παπακωνσταντίνου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει πως, ύστερα από συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ανάμεσα στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, κ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου και τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο, συμφωνήθηκε η χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, κατά την προσεχή αγωνιστική σεζόν».
Από πλευράς Δήμου, Βόλου αναφορικά με τη συμφωνία που υπήρξε ανάμεσα στη δημοτική αρχή και στην ΠΑΕ Νίκη για την χρήση του Πανθεσσαλικού σταδίου, τονίζονται τα εξής: «Συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο- επενδυτή της Νίκης Βόλου κ. Αλεξ. Παπακωνσταντίνου είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχ. Μπέος, με κύριο θέμα την χρήση του Πανθεσσαλικού σταδίου από την ομάδα της Νίκης, θέματος επί του οποίου και επήλθε συμφωνία και πλέον η ομάδα της Νίκης Βόλου θα το χρησιμοποιεί για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.
Η συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό κλίμα περιστράφηκε και γύρω από τα γενικότερα θέματα του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις