Το ταμείο της 6ης Αγωνιστικής στην Β’ Ε.Π.Σ.Θ.

Το goalpost.gr κάνει το ταμείο της 6ης αγωνιστικής στη Β’ Ε.Π.Σ.Θ. και σας το παρουσιάζει παιχνίδι – παιχνίδι, μιας και ουσιαστικά ήταν οι αγωνιστική που πέρασαν όλα τα φαβορί και μάλιστα στις περισσότερες αναμετρήσεις είχαμε εμφατικά σκορ.

Ιάσων-Ακρόπολη 1-6

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ακρόπολη στην έδρα του Ιάσων επιστρέφοντας στο Σέσκλο με τους τρείς βαθμούς φυσικά, αλλά και με την πιο πειστική εμφάνιση για φέτος καθώς φιλοδώρησε με 6 τέρματα τους νεαρούς της Άλλης Μεριάς. Η ομάδα του Βαγγέλη Τάχου και με το πέρας της 6ης αγωνιστικής συνέχισε να είναι μόνη στην 1η θέση της βαθμολογίας, με 16 βαθμούς και πλέον ξεκινά την προετοιμασία της σήμερα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τοξότη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής την Κυριακή στο βοηθητικό του Ε.Α.Κ.

Ανθ. Γαζής-Λεχώνια 3-2

Αν και αγχώθηκε τα κατάφερε τελικά ο Ανθ. Γαζής και πανηγύρισε την νίκη φτάνοντας έτσι στους 9 βαθμούς στην έως τώρα συγκομιδή του. Ενώ την άλλη αγωνιστική ακολουθεί το καθιερωμένο ρεπό και θα ξεκουραστεί η ομάδα των Μηλεών ενόψει συνέχειας. Από την άλλη η ομάδα των Λεχωνίων που πάλεψε για να πάρει κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, τελικά έφυγε με άδεια χέρια παρέμεινε στους 4 βαθμούς και ξεκινάει προετοιμασία για το ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με την Μακρυνίτσα εντός.

Δύναμις-Ν.Α. Νίκης 0-4

“Σίφουνας”, επίδειξη ισχύος και άλλες πολλές επικεφαλίδες θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν την εμφάνιση των νεαρών ποδοσφαιριστών της Νίκης, στην νίκη τους με 4-0 στην έδρα της νεοσύστατης Δύναμις. Οι ποδοσφαιριστές του Τ. Παρισάκη μπορεί να έχουν μόλις 5 βαθμούς συγκομιδή, αλλά μην ξεχνάμε και το -6 από την περσινή σεζόν όπως επίσης το ότι έχουν κάνει και το ρεπό τους. Αρά αθροιστικά έπρεπε να είναι στην 3η θέση με 11. Σημασία έχει όμως ότι γίνεται σωστή δουλειά, αξιοποιείται το πολύ ταλέντο και φυσικά παίρνουν εμπειρίες οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Νίκης. Από την άλλη η ομάδα της Δύναμις έχει συγκομιδή μόλις 3 βαθμούς αλλά αν εξαιρέσει κανείς το συγκεκριμένο ματς που υπήρχε διαφορά σε ποιότητα, είναι μια ομάδα που παλεύει τα παιχνίδια όλα και σίγουρα όσο περνά ο καιρός θα γίνετε ακόμη πιο δυνατή σαν σύνολο.

Παγασητικός-Τοξότης 1-0

Πήρε αυτό που ήθελε και από την συγκεκριμένη αναμέτρηση η ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής (σ.σ. 1 βαθμό) από την κορυφή. Μπορεί να μην έπεισε τόσο πολύ με την έκταση του σκορ, αλλά ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης κόντρα στο αξιόμαχο σύνολο του Θ. Χρυσοχού. Όσο αφορά την επόμενη αγωνιστική και οι δύοθα προετοιμαστούν για τα 2 ντέρμπι στην 7η αγωνιστική καθώς ο μεν Παγασητικός θα προετοιμαστεί για το ματς με τους Ν.Α. Νίκης ενώ από την άλλη ο Τοξότης θα φιλοξενήσει στο έτερο ντέρμπι την Ακρόπολη.

Αργοναύτες-Εθνικός 0-4

Άλλη μια νίκη πανηγύρισε ο Εθνικός καθώς επέστρεψε στον Βόλο από την Αμαλλιάπολη με την εμφατική νίκη και παίρνοντας άνετα τους 3 πολύτιμους βαθμούς φτάνοντας έτσι τους 10, που είχε ως αποτέλεσμα να προσπεράσει τον Τοξότη και να βρεθεί μόνος 3ος στον βαθμολογικό πίνακα. Ενώ ξεκινά από σήμερα και την προετοιμασία του για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Δύναμη εντός έδρας. Από την άλλη πλευρά οι ομάδα των Αργοναυτών δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να ανακόψει τον ρυθμό που επέβαλλαν οι φιλοξενούμενοι και δικαιολογημένα ήρθε αυτό το τελικό 0-4 και κοιτάζουν πλέον το ματς της επόμενης αγωνιστικής μιας και ταξιδεύουν στο Ν.Π. για να αντιμετωπίσουν τον Κένταυρο έχοντας στην έως τώρα παρουσία τους στην εφετινή σεζόν μόλις 2 βαθμούς συνολικά. Ρεπό: Κένταυρος Ν.Π.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις