Προγνωστικά Στοιχήματος: Στήριγμα ο «Άσσος» της Μίντλεσμπρο

Τα παιχνίδια Κυπέλλου ανά την Ευρώπη και η εμβόλιμη αγωνιστική στην Τσάμπιονσιπ ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της Τρίτης. Έχουμε καταλήξει σε τρεις επιλογές, από Γαλλία, Πορτογαλία και Αγγλία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των σημερινών προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και για τα νόμιμα καζίνο στο ίντερνετ που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Κερδίζει η Μίντλεσμπρο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και την αναμέτρηση Μίντλεσμπρο – Μπέρνλι στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.93. Αήττητη είναι εδώ και τέσσερις αγωνιστικές η Μίντλεσμπρο. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Καράνκα πανηγύρισε τρεις σερί νίκες κόντρα στις ΚΠΡ (1-0 εντός έδρας), Χάντερσφιλντ (2-0 εκτός έδρας) και Ίπσουϊτς (2-0 εκτός έδρας), ενώ το Σάββατο (12/12) έμεινε στο μηδέν με αντίπαλο την Μπέρμιγχαμ στην έδρα της. Από την άλλη, χωρίς νίκη παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Μπέρνλι, στις οποίες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Πιο αναλυτικά, μοιράστηκε από εάν βαθμό με τις Γουλβς (0-0 εκτός έδρας), Μπράιτον (1-1 εντός έδρας), Κάρντιφ (0-0 εκτός έδρας) και ΚΠΡ (0-0 εκτός έδρας). Σε καλύτερη κατάσταση δείχνουν οι γηπεδούχοι, πιστεύουμε ότι θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν την έδρα και θα τους στηρίξουμε.

Νις με κάλυψη

Συνεχίζουμε με το «2 DNB» σε απόδοση 2.25 στο ματς για το Λιγκ Καπ Γαλλίας, Γκινγκάμπ – Νις (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε το βράδυ του Σαββάτου η Γκινγκάμπ, αυτή τη φορά με 1-2 στην έδρα της Μονπελιέ. Παρ’ ότι προηγήθηκε με το γκολ του Πριβάτ (32’), είδε τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το παιχνίδι με τους Καμαρά (54’) και Νινγκά (62’) και να μένει για ακόμη ένα ματς με άδεια χέρια. Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», ανησυχία προκαλούν οι εμφανίσεις της Νις το τελευταίο διάστημα, με την ομάδα της Νίκαιας να μένει μακριά από τις επιτυχίες για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Το βράδυ του Σαββάτου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Ρεμς. Το συγκρότημα του Κλοντ Πιέλ, δείχνει να αφήνει πίσω του το εκρηκτικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε και έχει υποχωρήσει στην 5η θέση της Ligue 1 με 26 βαθμούς, όντας στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σήμερα, όμως, θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και θα τη στηρίξουμε.

Over στο «Μπονφίμ»

Τελευταία πρόταση για σήμερα το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.30 στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Πορτογαλίας, Σετούμπαλ – Ρίο Άβε. Πέντε βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Σετούμπαλ στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Κιμ Μασάντο επικράτησε της Μπελενένσες (3-0 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Αρούκα (0-0 εντός έδρας) και Ουνιάο Μαδέιρα (2-2 εκτός έδρας). Παράλληλα γνώρισε την ήττα από τις Πόρτο (2-0 εκτός έδρας) και Μπενφίκα (4-2 εντός έδρας), με το Over 2.5 γκολ να έχει επιβεβαιωθεί και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από την άλλη, στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε στο πρωτάθλημα η Ρίο Άβε, καθώς κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της Αρούκα με 3-1 το Σάββατο (12/12), πανηγυρίζοντας το πρώτο της «τρίποντο» μετά από τρεις διαδοχικές ήττες. Περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» ματς και θα πάμε με το ενδεχόμενο να σημειωθούν περισσότερα από 2.5γκολ.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις