Στοίχημα: Καλπάζει η Ίντερ, φονική εκτός η Στουτγκάρδη – παρολί για ταμείο στο 24.5Χ!

Σούπερ το Σαββατιάτικο (23/01) κουπόνι με φουλ δράση στα μεγάλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει στο πρόγραμμα πέντε δυνατές επιλογές, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στη winmasters. Πάμε άμεσα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανώτερος ο Αστέρας

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Τρίπολη, όπου στις 15:00 ο Αστέρας φιλοξενεί την ΑΕΛ για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Σε ανοδική τροχιά οι Αρκάδες, το Σάββατο επικράτησαν πειστικά του Παναιτωλικού με 2-0 και βρίσκονται πλέον στην 6η θέση και το +3 από τους διώκτες τους για τα playoffs. Μεσοβδόμαδα ωστόσο απέτυχαν να γίνουν απειλητικοί στο “Βικελίδης” και ηττήθηκαν από τον Άρη με 2-0 για το Κύπελλο.

Η ΑΕΛ είναι αυτή τη στιγμή η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας! Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι, υποφέρει στο σκοράρισμα, δεν έχει βρει τα αντίπαλα δίχτυα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Η κακή εικόνα έφερε νέα αλλαγή προπονητή με τον Ιταλό Φέστα να αναλαμβάνει καθήκοντα.

Ο Αστέρας είναι ποιοτικότερος και σε καλύτερο μομέντουμ, περιμένουμε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να επιβεβαιώσει τον άσο του 1.80.

Φονική εκτός η Στουτγκάρδη

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας από τη Γερμανία και το Φράιμπουργκ, όπου στις 16:30 η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Στουτγκάρδη για την 18η αγωνιστική της Bundesliga.

Το νικηφόρο σερί 5 αγώνων για τη Φράιμπουργκ σταμάτησε την προηγούμενη Κυριακή στο Μόναχο, ενώ μεσοβδόμαδα αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με την Άιντραχτ (2-2). Βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος και γλυκοκοιτάζει την Ευρώπη.

Η Στουτγκάρδη παραμένει μία από τις πιο επικίνδυνες εκτός έδρας ομάδες της Ευρώπης, με ρεκόρ 5-2-2, παρότι την Τετάρτη ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 στο Μπίλεφελντ. Την βολεύουν οι ανοιχτοί χώροι, διαθέτει το πλάνο και τους παίκτες να χτυπά στις αντεπιθέσεις και πιστεύουμε ότι θα βρει τρόπο να περάσει σήμερα από το Schwarzwald. Επιλογή το 2 DNB σε απόδοση 1.93.

Με φόρα η Ίντερ

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία και την Dacia Arena, όπου στις 19:00 η Ουντινέζε υποδέχεται την Ίντερ για την 19η αγωνιστική της Serie A.

Δίχως νίκη στα 8 τελευταία τους παιχνίδια οι γηπεδούχοι (0-4-4) βρίσκονται στην 15η θέση και το +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν είναι ομάδα που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την “καυτή” Ίντερ, αν αυτή παρουσιαστεί συγκεντρωμένη. Η ομάδα του Κόντε έρχεται από τεράστιας σημασίας νίκη στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους (2-0) και μοιάζει πιο ώριμη από ποτέ να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο υπολείπεται ακόμη τριών πόντων της συμπολίτισσας Μίλαν και δεν έχει περιθώρια απώλειας σήμερα. Θα ποντάρουμε στη φόρα των νερατζούρι, επιλέγουμε διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 2.10.

Πολλά γκολ στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής

Ταξιδεύουμε δυτικά, στο γαλλικό νότο και το ντέρμπι Μονακό – Μαρσέιγ (22:00) για την 21η αγωνιστική της Ligue 1.

Σε σούπερ φόρμα οι Μονεγάσκοι, μετρούν 4 νίκες και μία ισοπαλία από τις 20 Δεκεμβρίου, έχοντας σκοράρει 13 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια! “Κεντάνε” επιθετικά, στα έξι τελευταία εντός επιβεβαιώθηκε το Over!

Οι Μασσαλοί κάνουν κοιλιά, έρχονται από τρεις σερί ήττες, έπεσαν την 6η θέση και το -4 από τη σημερινή τους αντίπαλο. Επιθετικά διαθέτουν ποιότητα και θα έχουν έξτρα κίνητρο απέναντι στη Μονακό. Περιμένουμε τους γηπεδούχους να επιβάλλουν ένα γρήγορο τέμπο, θα δημιουργηθούν φάσεις εκατέρωθεν και πιθανότατα θα επιβεβαιωθεί το Over 2.5, σε απόδοση 1.82.

Διπλό στη Ρόδο

Ολοκληρώνουμε τις Σαββατιάτικες επιλογές με Basket League και τον αγώνα Κολοσσός Ρόδου – Περιστέρι.

Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, πιο ποιοτική και πιο έμπειρη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, θα τους εμπιστευτούμε στο διπλό του 1.85.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις