Ο απόηχος της 6ης αγωνιστικής στον 1o όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ

Το goalpost.gr κάνει το ταμείο της 6ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ και σας παρουσιάσει αναλυτικά απ’ όλα τα παιχνίδια τους κερδισμένους και τους χαμένους εντός των τεσσάρων γραμμών.

Σάββατο 12/12

Αγ. Παρασκευή-Θησέας 0-1

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η ομάδα του Θησέα σε μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Αγ. Παρασκευής κόντρα στην ομώνυμη ομάδα και αναρριχήθηκε ακόμη πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, μιας και πλέον μετράει 11 βαθμούς και μοιράζετε την 3η θέση μαζί με τον Σαρακηνό. Ενώ η ομάδα της Αγριάς πλέον έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για την2η διαδοχική εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Α.Ε. 2002 με απώτερο σκοπό το χτίσιμο νικηφόρων αποτελέσματων. Στην αντίπερα όχθη οι γηπεδούχοι με την ήττα τους αυτή είδαν τον Θησέα να τους προσπερνά στην βαθμολογία και πλέον έχοντας 10 βαθμούς ξεκινούν και εκείνοι με την σειρά τους την προετοιμασία τους ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Σκιάθο στο Νησί. ΑΕ Διμηνίου-ΑΕ 2002 4-2

Χόρτασαν ποδόσφαιρο όσοι επέλεξαν το Σάββατο να παραβρεθούν στο γήπεδο του Διμηνίου, καθώς σημειώθηκαν 6 τέρματα με την γηπεδούχο Α.Ε.Δ. να παίρνει άλλη μια νίκη και να συνεχίζει να οδηγά την κούρσα στον 1ο όμιλο και μάλιστα πλέον να απέχει 3βαθμούς από τον δεύτερο Ηρακλή. Οι ομάδα του Κ. Παπαστεργίου την ερχόμενη αγωνιστική θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Άρη Μελισσατίκων και σίγουρα θα θέλει να παρουσιαστεί εκ νέου έτοιμη και σε αυτήν την δύσκολη έξοδο και να πάρει την νίκη και σε αυτήν την αναμέτρηση. Όσον αφορά την ομάδα της Α.Ε. η οποία παραμένει ουραγός με μόλις ένα πόντο, δεν μπορεί παρά να κοιτάξει μπροστά και να δει τι μπορεί να πάρει από το επόμενο εντός έδρας ματς με τον Θησέα.

Κυριακή 13/12

Δάφνη-Πηλέας 1-0

Σπουδαία νίκη για την ομάδα της Δάφνης τόσο από ψυχολογικής, όσο και από βαθμολογικής άποψης ήταν αυτή κόντρα στον Πηλέα με 1-0. Η ομάδα των Αγ. Αναργύρων έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς και έχει 4 ομάδες από κάτω της και πλέον προετοιμάζεται για την δύσκολη έξοδο στην έδρα του Σαρακηνού και θέλει και εκεί φυσικά να μετρήσει της δυνάμεις της. Όσον αφορά την ομάδα του Πηλέα που αγνοεί την συγκομιδή βαθμών από την 1η αγωνιστική (νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Μαγνησιακό), η νίκη την επόμενη αγωνιστική στο τοπικό ντέρμπι με τον Πανιώνιο κρίνεται αναγκαία αν θέλουν να παραμείνουν στο κόλπο της παραμονής.

Πανιώνιος-Άρης 2-1

Αρχίζει να παίρνει μπροστά θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τον Πανιώνιο, μιας και η ομάδα της Ν. Ιωνίας έχει καταφέρει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές να πάρει 6 πόντους (συνολικά 7) και να ηττηθεί με κάπως άδικο τρόπο βάσει της εικόνας που παρουσίασε στο Διμήνι και ουσιαστικά εκτός από την συλλογή των βαθμών που κάνει στην μάχη για την σωτηρία να αποκτά πλέον και καλύτερη ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον Πηλέα την επόμενη αγωνιστική που σίγουρα οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Σκουφογιάννη θα επιζητήσουν από το 1ο λεπτό της έναρξης με σκοπό να αναρριχηθούν ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι που με την ήττα τους αυτή έμεινα στους 9 βαθμούς μπαίνουν και εκείνοι στο γκρουπ με τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή μιας και ψαλιδίστηκε η απόσταση των βαθμών που είχαν από Πανιώνιο και Δάφνη αντίστοιχα. Ενώ ξεκινούν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Α.Ε. Διμηνίου και σίγουρα θα προσπαθήσουν να πάρουν ότι το καλύτερο σε βαθμούς από την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σαρακηνός-Ηρακλής 1-1

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής δεν είχαμε νικητή μιας και Σαρακηνός και Ηρακλής μοιράστηκαν από 1 βαθμό με τους φιλοξενούμενους σίγουρα να νιώθουν πιο μεγάλη πικρία μιας και είδαν να αυξάνετε στους 3 βαθμούς η διαφορά από την κορυφή. Όσον αφορά τώρα την προετοιμασία των ομάδων, αυτή ξεκινάει σήμερα μιας και ο Σαρακηνός υποδέχεται την Δάφνη και θέλει την επιστροφή στις νίκες, ενώ από την μεριά του ο Ηρακλής αγωνίζεται στο Βασδέκειο κόντρα στον Μαγνησιακό.

Μαγνησιακός-Σκιάθος 0-0

Επιστροφή στο ιστορικό “κιούπι” έπειτα από 4 χρόνια για τον Μαγνησιακό που όμως δεν κατάφερε να συνδυαστεί με νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στους Νησιώτες. Η ομάδα του Β. Πανόπουλου με τον ένα βαθμό που πήρε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση έφτασε τους 8 και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τον Ηρακλή. Ενώ οι Σκιαθίτες θα υποδεχθούν την Αγ. Παρασκευή και θέλουν να ξεκολλήσουν από την προτελευταία θέση που βρίσκονται με 5 πόντους συγκομιδή στην μέχρι τώρα εφετινή τους παρουσία.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις