Βύθισε κι άλλο την ΑΕΛ ο Αστέρας

Νίκη εξάδας για τον Αστέρα Τρίπολης, που επιβλήθηκε 1-0 της ΑΕΛ για τη 18η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν και πάλι ο Χερόνιμο Μπαράλες, που με δικό του γκολ στο 60’ έγραψε το τελικό σκορ, έφτασε συνολικά τα 10 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και οδηγεί τους Αρκάδες εκ του ασφαλούς στα play-off.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζανλούκα Φέστα δεν μπόρεσε να συνδυάσει με θετικό αποτέλεσμα την επιστροφή του στην ΑΕΛ, οι «βυσσινί» ήταν εντελώς ακίνδυνοι στην αντίπαλη εστία και βυθίζονται στη βαθμολογία, καθώς είναι μόλις στους 8 βαθμούς έπειτα από 17 αναμετρήσεις.

Το ματς

Αν κάποιος προσπαθούσε να μαντέψει την εικόνα του αγώνα πριν από τη σέντρα, δεν θα είχε πέσει έξω σε πολλά πράγματα σε σχέση με αυτά που πράγματι έγιναν στο «Θ. Κολοκοτρώνης», αφού ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει θέματα στην εστία της ΑΕΛ. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς δεν κατάφεραν πολλά πράγματα, πέραν κάποιων προσπαθειών των Σίτο (5’, 15’) και Κώτσιρα (23’).

Αν μάλιστα κάποια από τις δύο ομάδες έφτασε πιο κοντά στο γκολ αυτή ήταν η ΑΕΛ στο 44’, όταν ο Νικολιάς πήρε την μπάλα από τον Ντουρμισάι, πάσαρε στον Μιλοσάβλιεβιτς και με δυνατό σουτ υποχρέωσε τον Τσιφτσή σε σημαντική επέμβαση, κρατώντας το μηδέν.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ράσταβατς προχώρησε σε δύο αλλαγές και λίγο έλειψε να δικαιωθεί σε δευτερόλεπτα, αφού ο Καπίγια νικήθηκε από τον Μπάγιτς, ωστόσο οι γηπεδούχοι έδειξαν το στίγμα τους, αφού ήταν εμφανώς ανεβασμένοι και πεπεισμένοι να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, που θα ήταν και η βάση για τη νίκη. Του… γραπτού το αληθές επιβεβαιώθηκε στο 60′.

Οι γηπεδούχοι γύρισαν πολύ γρήγορα την μπάλα, αυτή έφτασε στα αριστερά στον προωθημένο Άλβαρεθ, που με μία παράλληλη μπαλιά βρήκε τον σοκαριστικά αμαρκάριστο Χερόνιμο Μπαράλες και ο Αργεντινός με ένα απλό πλασέ στην ανυπεράσπιστη εστία διαμόρφωσε το 1-0. Κλείνοντας κάποιος την τηλεόραση σε εκείνο το λεπτό, δεν θα έχανε απολύτως τίποτα στη συνέχεια. Η ΑΕΛ δεν μπορούσε, ο Αστέρας με ευκολία κρατούσε το προβάδισμα ενώ στο μεταξύ βγήκαν και 7 κίτρινες κάρτες. Αποτέλεσμα ήταν οι γηπεδούχοι να φτάσουν σε μία άνετη νίκη, που τους φέρνει πολύ γερά στο κόλπο της εξάδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Κώτσιρας (90’+3΄Ρούμπεν Γκαρσία), Αλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Βαλιέντε, Μουνάφο (90′ Μουνάφο), Ριέρα (46′ Λ. Φερνάντεθ), Σίτο (83′ Σίτο), Κρέσπι (46′ Καπίγια), Μπαράλες

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τσόσιτς, Μπέρτος, Ζίζιτς, Μπέρτος, Ηλιάδης (87′ Σπαρβ) Κολομπίνο (74′ Πινακάς), Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς (63′ Ακούνια), Ντουρμισάι (75′ Νούνιτς).

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις