Καθοριστικό παιχνίδι για τον Βόλο στα Γιάννενα (pregame)

Την πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα και την τρίτη εκτός έδρας, θα κυνηγήσει σήμερα ο Βόλος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο «Οι Ζωσιμάδες» και θα αρχίσει στις 17.15 (Novasports 2).
Για τους «κυανέρυρθους» το σημερινό ματς είναι καθοριστικής σημασίας, στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα να βρεθεί και πάλι στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Τα πλάνα του Λόπεθ
Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το σημερινό παιχνίδι. Δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο σημερινό ματς, με τον Ουρουγουανό να είναι απώλεια για την ομάδα. Επίσης, δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού ο Αλμπέρτο Μπουένο (πελματιαία απονευρωσίτιδα) και δεν ακολούθησε την αποστολή στα Γιάννενα, όπως και ο Σωτήρης Νίνης.
Όπως όλα δείχνουν, ο Μπόρις Κλέιμαν θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, ενώ τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα διεκδικούν οι Ντεντάκης και Τέκιο. Το αριστερό άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Φεράρι. Όσον αφορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, αυτό θα αποτελείται από τους Μήτογλου και έναν εκ των Σάντσες, Γκρίλο.
Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και Ριένστρα, με τον πρώτο να παίζει ένα ημίχρονο στον αγώνα με τον ΟΦΗ και να ψάχνει να βρει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Στη μεσοεπιθετική τριπλέτα θα αγωνιστούν οι Ρενάτο Σάντος, Μπαρτόλο και πιθανότατα ο Μαρτίνες, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι Κυπέλου με τον ΟΦΗ, σκοράροντας μάλιστα το πρώτο γκολ του Βόλου. Πάντως, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Περέα. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Δουβίκας.
Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Γκαραβέλης, Κιάκος, Κολόμπο, Λογαράς,  Κανελλάκης, Μπάλλας.

«Σφυρίζει» ο Γκορτσίλας
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ευστάθιος Γκορτσίλας από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί ορίστηκαν οι Ηλίας Αλεξέας από την ΕΠΣ Μεσσηνίας και Αντώνης Αναστασάκης από την ΕΠΣ Χανίων. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.
Στο VAR θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας και AVAR ο Χρήστο Μπαλτάς από την Αχαΐα. Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις