Συμφώνησε με Παπασταθόπουλο ο Ολυμπιακός

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος!

Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών κορυφώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, υπό άκρα μυστικότητα, και αργά χθες το βράδυ – μετά και το ναυάγιο των επαφών με την Λάτσιο – ο Ντι Μάρτζιο διέρρευσε την πληροφορία πως ο 32χρονος στόπερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βγει νικητής σε μία παρτίδα… πόκερ, αφού είχε να ανταγωνιστεί ομάδες όπως η Τζένοα, η Λάτσιο, η Φενερμπαχτσέ και η Μπέτις.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως αύριο θα φτάσει στην Ελλάδα, για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών με τους νταμπλούχους.

Η ομάδα του Μαρτίνς, εν τω μεταξύ, ενισχύεται σημαντικά στα μετόπισθεν, αφού πέρα από τους Σισέ, Μπα και Σεμέντο (που δεν υπολογίζεται για τον πρώτο αγώνα με την Αϊντχόφεν) έρχεται ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, με σημαντική παρουσία σε Τζένοα (59 αγώνες), Βέρντερ (61 αγώνες), Ντόρτμουντ (198 συμμετοχές) και Άρσεναλ (69 ματς), ενώ είχε περάσει και από τη Μίλαν (7 συμμετοχές).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις