Στοίχημα: Ο νόμος της Τούμπας, τρύπιες άμυνες στην Ιταλία – δυνατή 5αδα στο 28,6!

Τεράστιο είναι το κουπόνι της Κυριακής (24/01) με παιχνίδια σε πρώτης τάξεως ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και σε όλο τον πλανήτη. Το Betarades.gr έχει επιλέξει πέντε κορυφαίες προτάσεις, που τις βρίσκετε με ελκυστικές αποδόσεις στην betrebels. Θα ασχοληθούμε με ντέρμπι από την Ελλάδα, καθώς και ποδοσφαιρικούς αγώνες σε Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία. Επιπλέον, θα μεταφερθούμε στην Ισπανία για μπασκετικό ματς. Ας δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά μας!

Προβάδισμα ο ΠΑΟΚ 

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από το ελληνικό πρωτάθλημα και το ντέρμπι της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 19:30 την ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της συνέτριψε με 5-0 την ΑΕΛ, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση της στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας. Μεγάλος πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο Τζόλης, που πέτυχε τρία γκολ. Στην τελευταία αναμέτρηση για το πρωτάθλημα πέρασε εύκολα (3-0) από την έδρα του ΟΦΗ. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, δέκα λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα σε αποτελεσματικότητα στην έδρα της, έχοντας συγκεντρώσει 20 βαθμούς σε οχτώ αγώνες.

Η ΑΕΚ έχει αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο από τότε που ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της. “Τρέχει” ένα σερί πέντε νικών, τέσσερις για το πρωτάθλημα, επί των Παναιτωλικού (1-0), Λαμίας (1-0), Άρη (1-0) και Ατρομήτου (2-1) και με 2-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης για το κύπελλο. Έχει βελτιώσει σημαντικά την ανασταλτική συμπεριφορά της και βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Πρώτος σκόρερ της είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που έχει σημειώσει οχτώ γκολ.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ξέρει να εκμεταλλεύεται την έδρα του. Η ΑΕΚ παρουσιάζει βελτίωση κυρίως μεσοαμυντικά, χωρίς να εντυπωσιάζει, όμως, με το παιχνίδι της. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει προβάδισμα. Επιλέγουμε τον άσο σε απόδοση 2.01.

Με τα γκολ στην Ιταλία

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τη Serie A και την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής, με την Πάρμα να φιλοξενεί στις 21:45 την Σαμπντόρια.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε παρατεταμένη αγωνιστική κρίση, καθώς μετρούν πέντε ήττες και μια ισοπαλία, με 1-1 απέναντι στην Σασουόλο, στις εξι τελευταίες αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα. Βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, μόλις έναν περισσότερο από την ουραγό Κροτόνε. Αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην ανασταλτική τους λειτουργία, καθώς έχουν δεχτεί 34 τέρματα σε 18 αγώνες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους έχασαν με 2-1 από την Λάτσιο και αποκλείστηκαν από το κύπελλο Ιταλίας.

Στη δέκατη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Σαμπντόρια, με 23 βαθμούς. Έχει σημειώσει δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Συγκεκριμένα επικράτησε με 2-1 επί της Ίντερ και με το ίδιο σκορ επί της Ουντινέζε. Στο ενδιάμεσο ηττήθηκε (2-1) εκτός έδρας από την Σπέτσια. Έχει πετύχει 28 γκολ στο πρωτάθλημα, εφτά εκ των οποίων τα έχει σημειώσει ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα, που είναι και ο ηγέτης της επιθετικής της γραμμής. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γκαμπιαντίνι και Φεράρι.

Η Σαμπντόρια σκοράρει αλλά και δέχεται εύκολα γκολ. Δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία τρία παιχνίδια. Η Πάρμα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.94.

Με την ψυχολογία της Μπέρνλι

Προχωράμε στις προτάσεις μας με την Αγγλία και το FA Cup, εκεί όπου στις 16:30 η Φούλαμ υποδέχεται την Μπέρνλι.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες και μάλιστα στην έδρα τους, απέναντι, πάντως, σε πιο ισχυρούς αντιπάλους. Συγκεκριμένα, ηττήθηκαν με 1-0 από την Τσέλσι και με 2-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Φούλαμ αγνοεί τη νίκη στις οχτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της για το πρωτάθλημα. Τελευταία φορά είχε επικρατήσει με 2-1 επί της Λέστερ για τη 10η αγωνιστική. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία (18η) και να μην μπορεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει εμφανές πρόβλημα στο σκοράρισμα, έχοντας σημειώσει μόλις 15 γκολ σε 18 αγώνες.

Η Μπέρνλι κατάφερε να πετύχει την νίκη της αγωνιστικής, καθώς επικράτησε με 1-0 και μάλιστα εκτος έδρας επί της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ. Μπόρεσε να βγάλει αντίδραση, καθώς προερχόταν από δύο συνεχόμενες ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0), από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γουέστ Χαμ. Βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Διαθέτει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, μαζί με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς έχουν πετύχει από 10 τέρματα.

Η ψυχολογία της Μπέρνλι είναι στα ύψη μετά τη σπουδαία νίκη της επί της Λίβερπουλ. Μπορεί να τα καταφέρει και απέναντι στη Φούλαμ, που δεν τα πάει καλά στην έδρα της. Θα προτιμήσουμε το 2 (DNB) σε απόδοση 2.25.

Η δύναμη της έδρας στη Γαλλία

Συνέχεια στις προτάσεις μας με το γαλλικό πρωτάθλημα, όπου η Ρεμς υποδέχεται στις 16:00 την Μπρεστ για τη 21η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι “έτρεχαν” ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, που τους επέτρεψε να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Πιο εντυπωσιακή από τις επικρατήσεις τους αυτή  (3-1) στην έδρα της Μπορντό. Τα θετικά αποτελέσματα σταμάτησαν, όμως, στην τελευταία αγωνιστική για τη Ρεμς, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Λιλ. Σε εξαίρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Σενεγαλέζος επιθετικός Μπουλαγέ Ντιά, που έχει σημειώσει 12 γκολ και είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Η Μπρεστ δεν διανύει περίοδο φόρμας, καθώς μετράει μόλις μία νίκη, με 2-0 απέναντι στη Νις και τρεις ήττες, στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα. Την τελευταία αγωνιστική έχασε με 2-1 στην έδρα της από τη Ρεν, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ. Βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας. Η άμυνά της δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, καθώς έχει δεχτεί 36 τέρματα σε 20 αγώνες. Νοκ άουτ έχει τεθεί ο τραυματίας μέσος, Μπατόκιο.

Η δύναμη της έδρας της είναι από τα βασικά πλεονεκτήματα της Ρεμς. Αντίθετα, η Μπρεστ δεν τα πάει καλά μακριά από το γήπεδο της, ενώ εμφανίζει χτυπητές αμυντικές αδυναμίες. Επιλέγουμε τον 1 (DNB) σε απόδοση 1.83.

Για την αντίδραση η Βαλένθια

Κλείνουμε τις προτάσεις με το ανώτερη κατηγορία του πρωταθλήματος μπάσκετ της Ισπανίας, με τη Βαλένθια να φιλοξενεί την Μπασκόνια στις 19:30 για την 21η αγωνιστική.

Στον προηγούμενο αγώνα τους στο πρωτάθλημα, οι γηπεδούχοι επικράτησαν εκτός έδρας επί τις Μπούργος με 83-78. Ωστόσο, μεσοβδόμαδα έχασαν με απογοητευτική εμφάνιση στη Γαλλία από τη Βιλερμπάν με 90-77 για την Ευρωλίγκα.

Η Μπασκόνια πέτυχε μεγάλη νίκη εντός επί της Μπέτις στο ισπανικό πρωτάθλημα με 103-76. Όμως, στη Euroleague μετράει τρεις διαδοχικές ήττες, την τελευταία στο γήπεδό της από την Άλμπα Βερολίνου με 84-77.

Η Βαλένθια είναι αυτή που έχει με το μέρος την προϊστορία στην έδρα της, με οχτώ στις εννιά πιο πρόσφατες αναμετρήσεις με την Μπασκόνια κερδισμένες. Επιπλέον, χρειάζεται μία ώθηση λόγω της ήττας από την οποία προέρχεται. Θα προτιμήσουμε τον άσο σε απόδοση 1.78.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις