Μπαντής: «Σε Football League και Γ’ Εθνική κολλάει, εδώ δεν κολλάει;»

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής με ανάρτηση του εξέφρασε το παράπονο που ενώ αρκετός κόσμος βρέθηκε στις αγορές, τα πρωταθλήματα στις χαμηλότερες κατηγορίες δεν άρχισαν.

Οι αγορές χθες ήταν ανοιχτές για τον κόσμο, αντίθετα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου σε Football League και Γ’ Εθνική δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει λόγω του κορονοϊού. Έτσι το παράπονο του γι’ αυτό το γεγονός εξέφρασε Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής.

Πιο συγκεκριμένα σε ανάρτηση του τόνισε: «Εδώ βλέπουμε 22 ποδοσφαιριστές της Football League να κάνουν προπόνηση σε γήπεδο 9.000τμ. Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο» και «Πάμε άλλη μία σε νέα έκδοση. Εδώ βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές της Football League, της Γ ‘ εθνικής ανδρών, της Α ‘ εθνικής γυναικών, όλων των τοπικών πρωταθλημάτων και τους μικρούς μας παίκτες από τις ακαδημίες όλης της χώρας να προπονούνται μαζί σε ένα γήπεδο 9.000 τετραγωνικών μέτρων. Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο»

Εδώ βλέπουμε 22 ποδοσφαιριστές της Football League να κάνουν προπόνηση σε γήπεδο 9.000τμ Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο

 

Πάμε άλλη μία σε νέα έκδοση. Εδώ βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές της Football League, της Γ ‘ εθνικής ανδρών, της Α ‘ εθνικής γυναικών, όλων των τοπικών πρωταθλημάτων και τους μικρούς μας παίκτες από τις ακαδημίες όλης της χώρας να προπονούνται μαζί σε ένα γήπεδο 9.000 τετραγωνικών μέτρων. Πραγματικά επικίνδυνο, ευτυχώς υπάρχει σχέδιο

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις