Ισοπαλία στην Άρτα για Καραϊσκάκη και Χανιά

Η εικόνα της αναμέτρησης Καραϊσκάκης – Χανιά, ήταν ξεκάθαρα υπέρ των φιλοξενούμενων. Οπότε το 1-1 έπρεπε να αφήνει μια… γλυκιά γεύση στους Ατρινούς. Όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν και προς το τέλος είχαν την καλή στιγμή στο γύρισμα του Δούμτσιου για να κάνουν το… κόλπο γκρόσο. Τελικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο και το 1-1 που «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων δεν άφησε περιθώρια για χαμόγελα. Ειδικά στους Κρητικούς που ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, πιο πιεστικοί και είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους. Μόλις στην πρώτη φάση του ματς, ο Μαραθωνίτης ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής Κατσικογιάννης υπέδειξε πέναλτι στο 7ο λεπτό! Ένα λεπτό μετά ο Λόβριτς ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0!

Δείτε ακόμη: 

Αμέσως μετά το γκολ τα Χανιά πήραν την πρωτοβουλία και άρχισαν να πιέζουν. Δημιούργησαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Κυρίως με το σουτ του Κάρλος στο 12’ που έφυγε άουτ και επτά λεπτά μετά ο Μπραμπίγια βγήκε τετ α τετ αλλά νικήθηκε απ’ τον Σοϊλεμέζογλου!

Οι Κρητικοί συνέχιζαν την πίεση, μια και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα κι έτσι βρίσκονταν διαρκώς σε θέση άμυνας. Στο 31’ ο Σοϊλεμέζογλου έχασε την μπάλα, αλλά ο Ανδρέου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

Στο 43’ ουσιαστικά ήρθε η πρώτη ευκαιρία του Καραϊσκάκη μετά το γκολ. Ήταν μάλιστα και εξαιρετική φάση! Μετά από προβολή του Δούμτσιου η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Κόκα ο οποίος από πολύ κοντά και με τον αντίπαλο τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, σούταρε άουτ! Έτσι το 1-0 οδήγησε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, τα Χανιά κατάφεραν αυτό που δεν πέτυχαν σε αρκετές προσπάθειες του πρώτου ημιχρόνου. Στο 51’ ο Διαμαντόπουλος βγήκε τετ α τετ μετά από κόντρα και δεν έκανε λάθος στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

Μετά την ισοφάριση οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν δύο αλλαγές. Για αρκετά λεπτά υπήρξε αναστάτωση, καθώς η διπλή αλλαγή θεωρήθηκε δύο διακοπές κι έτσι οι γηπεδούχοι δεν είχαν δικαίωμα για άλλη κίνηση απ’ τον πάγκο, κάτι που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες τους!

Μάλιστα στην τελική ευθεία του ματς οι Αρτινοί έπαιζαν ουσιαστικά με παίκτη λιγότερο καθώς ο Χατζηδίμπας ήταν τραυματίας και απλά περπατούσε στο γήπεδο καθώς δεν μπορούσε να γίνει αλλαγή!

Τα Χανιά πήραν ψυχολογία μετά την ισοφάρισή τους και προσπάθησαν άμεσα να βρουν και το γκολ της ανατροπής! Στο 66’ η κεφαλιά του Μασένα έφυγε άουτ για τους Κρητικούς που πίεζαν ασφυκτικά!

Στο 80’ ο Μασένα και πάλι είχε δυνατό διαγώνιο σουτ, με τον Σοϊλεμέζογλου να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ! Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι είχαν ουσιαστικά την πρώτη τους καλή προσπάθεια στο δεύτερο μέρος, όταν ο Δούμτσιος βρήκε το χώρο και σούταρε άουτ.

Η μεγάλη φάση για τον Καραϊσκάκη ήρθε στο 86’! Ο Δούμτσιος έκανε το γύρισμα και προ κενής εστίας ουσιαστικά ο Κορέλας δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα για να τη σπρώξει στα δίχτυα!

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων υπήρξε σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων με τον Σοϊλεμέζογλου να σώζει πριν υπάρξει αυτογκόλ! Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ματς, που έληξε ισόπαλο 1-1 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Βασίλης Αργυρίου): Σοϊλεμέζογλου, Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας, Γιαννιώτης, Γαλεάδης (36’ Κόκας), Νταλακούρας (53’ Δερμιτζάκης), Δούμτσιος, Μαραθωνίτης (53’ Κορέλας), Τάμπας, Παπανίκου, Λόβιτς.

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Ρέντζας, Πλέγας (46’ Τριανταφυλλάκος), Αράνια (87’ Καμαρά), Μασένα, Βρετός (77’ Δημητριάδης), Μπραμπίγια (77’ Γιάκος), Διαμαντόπουλος.

onsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις