Βόκολος: Απολύθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας

Μία που πήγε, μία που έφυγε από την Κύπρο ο Λεωνίδας Βόκολος. Στις 31 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκε η πρόσληψη του 50χρονου τεχνικού από τους Κύπριους και σε λιγότερο από έναν μήνα ακολούθησε η απόλυσή του!
Αιτία της τόσο σύντομης θητείας του φυσικά δεν είναι άλλη από τα αποτελέσματα. Ο Βόκολος έκανε ντεμπούτο στο 0-0 με τον Ερμή Αραδίππου και αυτός ήταν ο μοναδικός βαθμός που πήρε. Ακολούθησε το 5-0 από την Πάφο, το 3-0 από την Ανόρθωση, το 2-1 από τον Απόλλωνα Λεμεσού, το 0-1 από την Ένωση Παραλιμνίου και το 1-2 από τον Εθνικό Άχνας. Πέντε διαδοχικές ήττες, δηλαδή, γνώρισε η ομάδα του Έλληνα τεχνικού με αποτέλεσμα να πέσει πολύ βαθμολογικά ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Υπενθυμίζεται πως πήγαινε αρκετά καλά μέχρι να αποχωρήσει ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος είναι πια στον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση: «Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Λεωνίδα Βόκολο καθώς και με τον βοηθό προπονητή Νικόλαο Ισσαρή. Ευχόμαστε και στους δυο καλή συνέχεια στην μετέπειτα πορεία τους.

Οι προπονήσεις της ομάδας μας θα τελούνται προσωρινά υπό την επίβλεψη του Κυριάκου Πολυκάρπου.

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Λεωνίδα Βόκολο καθώς και με τον βοηθό προπονητή Νικόλαο Ισσαρή. Ευχόμαστε και στους δυο καλή συνέχεια στην μετέπειτα πορεία τους.
Οι προπονήσεις της ομάδας μας θα τελούνται προσωρινά υπό την επίβλεψη του Κυριάκου Πολυκάρπου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις