Στοίχημα: “Βροχή” γκολ στη Μπρέσια, “δαγκώνει” η Κλουζ – αξίζει η 3αδα στο 8,8!

Μικρό αλλά γεμάτο “διαμαντάκια” είναι το κουπονι της Δευτέρας (25/01). Αγωνιστική δράση υπάρχει σε όλο τον πλανήτη και κορυφώνεται σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Το Betarades.gr επιστρέφει με τρία προγνωστικά με ιδιαίτερη αξία. Θα μας απασχολήσουν παιχνίδια ποδοσφαίρου από την Ιταλία, τη Ρουμανία και το Μεξικό. Μην ξεχνάτε, επίσης, πως μπορείτε να παίξετε πλήθος τυχερών παιχνιδιών στο stoiximan casino. Πάμε αμέσως να δούμε τις σημερινές μας επιλογές!

Φουλ του γκολ στην Μπρέσια

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, εκεί όπου στις 22:00 η Μπρέσια υποδέχεται την Μόντσα για τη 19η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, καθώς προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες, από τη Βιτσέντζα Βίρτους (3-0) και από την Πίζα (1-0). Σημείωσαν την τελευταία τους νίκη στις 30 Δεκεμβρίου με 3-2 στην έδρα της ΣΠΑΛ, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος τους σκορ. Βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, μόλις τρεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπρέσια διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί 29 γκολ σε 18 παιχνίδια.

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Μόντσα, σε απόσταση εφτά βαθμών από την πρωτοπόρο Έμπολι, από την οποία έχει, όμως και ένα παιχνίδι λιγότερο. “Τρέχει” ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Προέρχεται, πάντως, από εντός έδρας “γκέλα” με την Κοζέντσα (2-2). Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών στο γήπεδό της μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες, με πιο εντυπωσιακή αυτή (5-0) επί της Εντέλα.

Η Μόντσα σκοράρει πολύ εύκολα και αναμένεται να τα καταφέρει και απέναντι σε μία άμυνα με πολλές αδυναμίες, όπως αυτή της Μπρέσια. Με τους γηπεδούχους, πάντως, να έχουν πετύχει και αυτοί γκολ στα 13 από τα 14 τελευταία παιχνίδια στην έδρα τους. Επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.97.

Με την ποιότητα της Κλουζ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την πρώτη κατηγορία του ρουμανικού πρωταθλήματος, όπου στις 20:30 η Χερμανστάντ φιλοξενεί την Κλουζ για τη 18η αγωνιστική.

Η νίκη αγνοείται για τους γηπεδούχους στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους. Συγκεκριμένα, έχουν απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, απέναντι στην Ακαντέμικα Κλιντσένι, έληξε χωρίς νικητή και χωρίς τέρματα. Το αρνητικό αυτό σερί τους έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2021 η Κλουζ, καθώς έχει σημειώσει δύο συνεχόμενες νίκες, με 3-1 επί της Ακαντέμικα Κλιντσένι και με 1-0 επί της Σέπσι. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την πρωτοπόρο Στεάουα Βουκουρεστίου, έχοντας όμως δώσει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας παθητικό μόνο εφτά γκολ σε 17 αναμετρήσεις.

Η Κλουζ είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και θέλει τη νίκη για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας. Αν είναι σοβαρή μπορεί να τα καταφέρει εύκολα, σε μία αδύναμη έδρα όπως αυτή της Χερμανστάντ. Θα πάμε με το Κλούζ -1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.87.

Η ώρα της Πατσούκα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος του Μεξικού, όπου στις 05.00 η Πατσούκα υποδέχεται την Κρους Αζούλ για την 3η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τους με δύο ισοπαλίες, απέναντι στη Χουάρες (1-1) και τη Λεόν (0-0). Κόντρα στους πρωταθλητές, μάλιστα είχαν εννιά τελικές προσπάθειες, χωρίς όμως να καταφέρουν να σκοράρουν. Για την ακρίβεια έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με τον Καμπράλ, το γκολ όμως ακυρώθηκε με τη χρήση VAR καθώς υποδείχθηκε επιθετικό φάουλ. Ο προπονητής Πάουλο Πεσολάνο δεν έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα απουσιών.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Κρους Αζούλ για το πολύ άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, καθώς έχει δύο ήττες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0), από τη Σάντος Λαγκούνα και την Πουέμπλα, στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ, παρά το γεγονός ότι κάνει πολλές τελικές προσπάθειες (10 στο τελευταίο παιχνίδι με την Πουέμπλα) και έχει την κατοχή της μπάλας. Εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος ο Ουρουγουανός επιθετικός, Τζόναθαν Ροντρίγκες.

Η Πατσούκα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στην Λεόν και άξιζε τη νίκη. Μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στην Κρους Αζούλ, που βρίσκεται σε κακό μομέντουμ. Θα προτιμήσουμε τον άσσο σε απόδοση 2.40.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις