“Ρητά και απερίφραστα θέλουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα”

Τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής επιθυμεί η Νίκη Βόλου, απαντώντας παράλληλα σε δημοσίευμα γνωστής αθλητικής ιστοσελίδας.
Η ανακοίνωση:
Σε απάντηση χθεσινού δημοσιεύματος γνωστής αθλητικής ιστοσελίδας που υπέπεσε την αντίληψη μας, η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου δηλώνει ρητά και απερίφραστα πως επιθυμεί τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και των υπολοίπων Εθνικών κατηγοριών, καθώς επίσης και των πρωταθλημάτων των τμημάτων υποδομής, βάσει πάντα των υγειονομικών πρωτοκόλλων όπως αυτά οριστούν από την Πολιτεία και με κύριο γνώμονα την υγεία όλων των εμπλεκομένων.
Σύμφωνοι με το παραπάνω είναι προφανώς οι προπονητές και οι αθλητές της Νίκης Βόλου, όπως άλλωστε έχουν κατά καιρούς δηλώσει σε δηλώσεις και συνεντεύξεις τους.
Σε ότι αφορά το δημοσίευμα (επισυνάπτεται στο πρώτο σχόλιο) θεωρούμε ότι είναι ανυπόστατο, καθώς ποτέ δεν ζητήθηκε η γνώμη μας επ’ αυτού και άκαιρο καθώς αναρτήθηκε αυτή την περίοδο που έχει πέσει στο τραπέζι η επανέναρξη έστω και των μεγαλύτερων κατηγοριών στο Ελληνικό μπάσκετ.
Τέλος να επισημάνουμε πως παρόλη την αγωνιστική σύνδεση μεταξύ των τμημάτων υποδομής και της ανδρικής μας ομάδας της Νίκης Βόλου όπως κατά καιρούς αυτή έχει τονιστεί (Κ-21, συμμετοχή παίδων και εφήβων στην ανδρική ομάδα, κοινοί προπονητές, κοινά plays), υπάρχει σαφής ανεξαρτησία σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, μιας και τα όποια έσοδα από την λειτουργία των υποδομών μας, επενδύονται πίσω στα τμήματα των ακαδημιών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις