Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Παπασταθόπουλος

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, καθώς ο Έλληνας στόπερ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» – Παρελθόν θα αποτελέσει ο Σουντανί έπειτα από δική του επιθυμία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στους Πειραιώτες, καθώς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι, από το μεσημέρι της Δευτέρας (25/1) παίκτης του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, στην Πλατεία Αλεξάνδρας, όπου έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τους Νταμπλούχους.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για τα επόμενα 2,5 χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε ήδη το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στην ΕΠΟ, ούτως ώστε να βγει άμεσα το δελτίο του και να τεθεί και τυπικά στην διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των «ερυθρόλευκων».

Η έλευση του «Sokratis» στο Λιμάνι ουσιαστικά σημαίνει πως ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς που βρίσκονται στο ρόστερ, είναι κοντά στην έξοδο. Ο Παπέ Σισέ εμφανίζεται στην λίστα πολλών συλλόγων της Γαλλίας και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις με την πώλησή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις