Την ερχόμενη Παρασκευή η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Β.

Την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στο κέντρο Παράλιο στον Άναυρο, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου πραγματοποιεί την ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή του και καλεί όλους τους φίλους του να δώσουν το παρών. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: “Στις 18 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 21.30, στο Κέντρο ΠΑΡΑΛΙΟ στον Άναυρο, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937. Καλούμε…

…όλα τα μέλη, τους γονείς των αθλητών μας και τους φίλους του Συλλόγου να ανταποκριθούν στην πρόσκληση μας, βοηθώντας με την παρουσία τους τόσο στη ηθική όσο και στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις δίνουν σε όλους μας τη δυνατότητα να ξεφύγουμε από την πίεση της καθημερινότητας να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε.

Όλα μαζί τα τμήματα του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Κολύμβηση, Βόλεϊ, Άρση Βαρών και Πάλη – Τζούντο, μαζί με γονείς και φίλους του Συλλόγου δίνουμε ραντεβού την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 21.30 στο κέντρο ΠΑΡΑΛΙΟ για μια αξέχαστη βραδιά.

Κατά τη διάρκεια του χορού θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια δώρα, προσφορά των χορηγών μας που τους ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά.

Η τιμή της κάρτας είναι στα 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα κρασιά τα αναψυκτικά και τα νερά, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική από την ορχήστρα του κέντρου.

Ραντεβού την Παρασκευή. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί!”