Super League1: Αυλαία με δύο ματς σήμερα (26/1)

Αυλαία σήμερα (26/1) για την εμβόλιμη 19η αγωνιστική της Super League 1 με δύο αναμετρήσεις, στη Θεσσαλονίκη όπου ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΛ και στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο πρώτο ματς χρονικά στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ο ΟΦΗ που προέρχεται από δύο ήττες από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό θα υποδεχθεί (17:15) τον Αστέρα Τρίπολης. Και οι δύο ομάδες έχουν στόχο την έκτη θέση της βαθμολογίας. Εκεί που αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Αστέρας. Ειδικά για τον ΟΦΗ, που απέχει οκτώ βαθμούς, η νίκη είναι απαραίτητη.
Το γεγονός του αγώνα είναι πάντως η απουσία του Χερόνιμο Μπαράλες. Ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα, που είναι τιμωρημένος, έχει εντυπωσιακή παράδοση με τον ΟΦΗ, αφού έχει πετύχει σε βάρος του επτά γκολ, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα. Μάλιστα τα έχει βάλει στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που ξεκίνησε βασικός!

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30) o Άρης που έδειξε να ξεπερνάει κάποια άτυχα αποτελέσματα απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Οι «Βυσσινί» αναζητούν τον κάθε βαθμό, καθώς έχουν μόλις οχτώ, γι’ αυτό και είναι προτελευταίοι στην κατάταξη

Τρίτη 26 Ιανουαρίου

17:15 ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης
19:30 Άρης-ΑΕΛ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου

15:00 Βόλος-Παναθηναϊκός
17:15 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 Λαμία-Απόλλωνας Σμύρνης
19:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου

17:15 Παναιτωλικός-Ατρόμητος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις