Για την επιστροφή στην κανονικότητα προετοιμάζονται στον Ολυμπιακό Β.

Στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν τις εξελίξεις στη Φούτμπολ Λιγκ και δηλώνουν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, πάντως, πιστεύουν πως το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα αρχίσει και θα ολοκληρωθεί κανονικά.
Η αίσθηση των ανθρώπων της ομάδας είναι, πως από την προσεχή Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου οι ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις, με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων να ανάβει το «πράσινο φως».
Θα χρειαστεί 20 μέρες με έναν μήνα προετοιμασία. προκειμένου οι ομάδες να προετοιμαστούν και να ριχθούν στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Ωστόσο, αν δούμε το χρονικό διάστημα που θα έχουν μπροστά τους οι ομάδες για να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα (εφόσον αυτό αρχίσει στο τέλος Φεβρουαρίου), διαπιστώνουμε, πως δεν βγαίνουν οι ημερομηνίες για να διεξαχθούν κανονικά τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Αυτό, βέβαια, απαιτεί αλλαγή στην προκήρυξη, η οποία μπορεί να γίνει, λόγω ειδικών συνθηκών.
Στο διάστημα των τεσσάρων μηνών, μέχρι τις 27 Ιουνίου, που πιστεύεται πως θα πέσει η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου, αυτό που προλαβαίνουν να κάνουν οι ομάδες είναι να δώσουν τα 18 παιχνίδια της κανονικής περιόδου.
Μάλιστα, θα χρειαστεί να γίνουν και ορισμένες εμβόλιμες αγωνιστικές, καθώς μία Κυριακή δεν θα γίνουν παιχνίδια, λόγω του Πάσχα, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει, αν λόγω πιθανών κρουσμάτων κορωνοϊού σε ομάδες υπάρξουν αναβολές παιχνιδιών.
Στον Ολυμπιακό Βόλου προετοιμάζονται για την επιστροφή στην κανονικότητα, με τον στόχο να παραμένει ο ίδιος και δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2.
Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, αυτές θα προχωρήσουν μόλις η ομάδα επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις. Ήδη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν εντοπίσει τους παίκτες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις