«Τώρα θέλει να κάνει αναδιάρθρωση ο Αυγενάκης»

Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δημοσθένης Κουπτσίδης ήταν καλεσμένος στην «Δίκη στο Open» και αναφέρθηκε στο θέμα της αναδιάρθρωσης.

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης για την αναδιάρθρωση είπε: «Θέλει να κάνει αναδιάρθρωση ο Υφυπουργός εν μέσω αγωνιστικής περιόδου. Όταν λέγαμε το καλοκαίρι να κάνει αναδιάρθρωση δεν άκουγε ο Αυγενάκης και έλεγε φέρτε προτάσεις. Τώρα θέλει να κάνει αναδιάρθρωση».

Για τα ερασιτεχνικά σωματεία τόνισε: «Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός πεθαίνει. Από τα 2.600 σωματεία πήραν αθλητική αναγνώριση λιγότερα από 1.000».

Για την αναβολή στην προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στην ΕΠΟ, την FIFA και την UEFA με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη: «Σε έγγραφο της FIFA και της UEFA υπάρχουν συγκεκριμένες παρατηρήσεις και ο κ. Αυγενάκης δεν δέχεται να συζητήσει, εδώ ανέβαλλε την συνάντηση μας μισή ώρα πριν γίνει» και συμπλήρωσε: «Η μεθόδευση είναι αθλητική και όχι πολιτική. Υπάρχουν αθλητικά συμφέροντα. Δεν ξέρω από πού. Αν γίνει ο διάλογος θα φανεί από πού υπάρχει κατεύθυνση. Ο Υφυπουργός αποφεύγει τον δημόσιο διάλογο με την Ελληνικό Ομοσπονδία».

Πηγή: liganes.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις