Με πάθος για τη νίκη ο Βόλος κόντρα στον Παναθηναϊκό (pregame)

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται σήμερα στις 15.00 (Novasports 1) στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Βόλος, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και στο σημερινό παιχνίδι θα αγωνιστούν με πάθος για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ο στόχος των «κυανέρυθρων» είναι η εξάδα, προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί στα πλέι οφ. Για να συμβεί αυτό οφείλουν να αξιοποιήσουν περισσότερο την έδρα τους, καθώς μακριά από το Πανθεσσαλικό έχουν να επιδείξουν μια πολύ καλή πορεία.
Στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Άνχελ Λόπεθ θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Ζαν Μπαριέντος, ο οποίος εξέτισε την ποινή του θα τον δούμε και πάλι στο βασικό σχήμα.
Από εκεί και πέρα, δεν θα αγωνιστεί ο Χουάν Χοσέ Περέα, καθώς εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε κάρτες), αν και ούτως η άλλως δεν θα αγωνιζόταν, λόγω της ειδικής συμφωνίας που υπάρχει με τον Παναθηναϊκό, μιας και ο παίκτης αγωνίζεται στον Βόλο, ως δανεικός από τους «πράσινους».
Τιμωρημένος είναι ο Σαλβαδόρ Σάντσες, με τον Αργεντινό κεντρικό αμυντικό να μένει και αυτός εκτός αποστολής, όπως και οι τραυματίες Αλμπέρτο Μπουένο, Σέρτζιο Τέκιο, Σωτήρης Νίνης και Τάσος Κρητικός.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Ντεντάκης και το αριστερό ο Φεράρι. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μήτρογλου και Γκρίλο, όπως δηλαδή και στα δύο τελευταία επίσημα παιχνίδια, για Κύπελλο και πρωτάθλημα. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Τσοκάνης και Ριένστρα, ενώ η μεσοεπιθετική τριπλέτα θα αποτελείται από Μπαριέντος και δύο από τους Ρενάτο, Μαρτίνες, Μπαρτόλο. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Δουβίκας. Στη διάθεση του Άνχελ Λόπεθ βρίσκονται και οι Γκαραβέλης, Κολόμπο, Λογαράς, Μπάλλας, Κανελλάκης και Κιάκος.

«Σφυρίζει» ο Ευαγγέλου
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί θα είναι οι Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας) και Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Στο VAR θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς από την ΕΠΣ Πέλλας και AVAR ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από την ΕΠΣ Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις