Τα πλάνα του Μπόλονι για το σημερινό παιχνίδι με τον Βόλο

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί, ως γνωστόν, ο Παναθηναϊκός στη σημερινή (15:00, Novasports 1) εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο για τη 19η αγωνιστική της Super League.
Πέραν του αρχηγού Δημήτρη Κουρμπέλη και του εξτρέμ Σαβιέρ, θα λείψει ο στόπερ Μπαρτ Σένκεφελντ, ο χαφ Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (αμφότεροι τιμωρημένοι), καθώς και ο Γιάννης Μπουζούκης, ο οποίος θα μπορούσε να προσφέρει είτε ως «οκτάρι» είτε ως «δεκάρι».

Γράφαμε ότι για την κάλυψη του κενού του Ολλανδού, το ένα σενάριο θέλει τον Φραν Βέλεθ να επανέρχεται στη φυσική του θέση και να παίζει πλάι στον Αχιλλέα Πούγγουρα, το άλλο να παίρνει φανέλα βασικού ο Φάνης Μαυρομμάτης.

Επικρατέστερο είναι να αγωνιστεί ως στόπερ ο Ισπανός, αριστερά ο Χουάνκαρ και δεξιά ο Γιοάν Μολό, ασχέτως αν ο, κατ’ επάγγελμα, μπακ Φακούντο Σάντσες θεωρείται πια 100% ετοιμοπόλεμος.

Σε περίπτωση επιστροφής του Βέλεθ στα στόπερ, τότε είναι πιθανό ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης να πάρει ρόλο «οκταριού», συνοδευόμενος στον χώρο της μεσαίας γραμμής από Μαουρίσιο και Λούκας Βιγιαφάνιες.

Η λογική ο Παναθηναϊκός να πάει με 4-2-3-1 και όχι 4-3-3 δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ενώ το επικρατέστερο σενάριο θέλει τους Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Φώτη Ιωαννίδη και Αργύρη Καμπετσή να παραμένουν βασικοί.

Βέβαια, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» συνηθίζει να εκπλήσσει, επομένως η επιλογή του Γιασίν Αγιούμπ, δεδομένου ότι υπάρχει ένδεια στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ίσως να… κρύβει κάτι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις