Ολυμπιακός Β.: Περιμένουν τα καλά νέα την Παρασκευή

Η υπομονή όλων όσων ασχολούνται με το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ εξαντλείται. Κοντεύουν τρεις μήνες από τότε που οι ομάδες σταμάτησαν να προπονούνται και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην τρίτη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός Βόλου, θα περιμένουν να μάθουν την Παρασκευή, αν θα μπουν από την ερχόμενη εβδομάδα στο γήπεδο για να προπονηθούν και πάλι, ως ομάδα, καθώς εδώ και τρεις μήνες το μόνο που κάνουν οι ποδοσφαιριστές είναι να γυμνάζονται ατομικά, γεγονός που τους έχει κουράσει ψυχολογικά.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, εφόσον διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα, θα επιδιώξει να τερματίσει τουλάχιστον στην πρώτη δυάδα του ομίλου, προκειμένου να είναι σίγουρος 100% πως, είτε γίνει αναδιάρθρωση, είτε όχι, την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία.

Διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ, με παίκτες μαχητές, φιλόδοξους, ενώ οι ξένοι της ομάδας δείχνουν ικανοί να κάνουν τη διαφορά. Μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μπορούν να συνθέσουν ένα δυνατό σύνολο, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις