Μπέος: «Ούτε στην Κ19 του Βόλου»

Χείμαρρος ήταν για ακόμη μια φορά ο Αχιλλέας Μπέος στον αέρα του Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο Δήμαρχος Βόλου διευκρίνισε πως δεν τέθηκε ποτέ οικονομικό θέμα για την μετακίνηση του Φεράρι στον ΠΑΟΚ, σχολίασε τις μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου του Βορρά ενώ καυτηρίασε και τη συμπεριφορά Παπαπέτρου-Τσαγκαράκη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Για τον Φεράρι και τον Μπαμπά που φέρνει ο ΠΑΟΚ: «Είναι λεπτή η θέση μου, δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω γιατί δεν ξέρω ποιος κάνει αυτές τις επιλογές. Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι. Σαν παράγοντας, έχω κάποια συγκεκριμένα στάνταρ για τους ποδοσφαιριστές. Ένα από αυτά είναι να έρχονται από γεμάτες χρονιές οι παίκτες, είτε είναι σε κακό πρωτάθλημα είτε όχι. Όταν έχουν αποχή πολλά μπορούν να ειπωθούν. Κάνουν 4-5 μήνες να προσαρμοστούν. Τώρα που αποβλέπουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν ξέρω. Είναι και άλλα κριτήρια για μεταγραφές που δεν θέλω να πω. Σε μεταγραφές που ασχολούνται τρίτα άτομα και όχι ο μεγαλομέτοχος υπάρχουν πολλά που παίζονται. Είναι αρκετά, δεν θα τα αναλύσω και ούτε με ενδιαφέρει. Άλλος έχει το καρπούζι και άλλος το μαχαίρι».

Για το ποσό που ζητούσε ο Βόλος για τον Φεράρι: «Οι σχέσεις μου με τον ΠΑΟΚ είναι φιλικές και το έχω πει πολλές φορές. Ποτέ δεν τέθηκε οικονομικό θέμα με τον Φεράρι. Σε ανθρώπους και ομάδες που έχω σχέσεις, δεν είναι το οικονομικό πάνω από όλα. Πρώτα είναι οι σχέσεις. Και το απέδειξα με τον Ουάρντα. Όμως επειδή έχω αρχές, είπα πάρτε τον και δεν θα μπορούσα να ζητήσω λεφτά από την στιγμή που το καλοκαίρι μου τον έδωσαν. Άρα δεν μπορεί να βγει κάποιος να πει πως είναι οικονομικό το ζήτημα. Δεν θα υπήρχε ποτέ. Καλά έκανε ο ΠΑΟΚ και επέλεξε άλλον παίκτη, δικός του είναι ο προγραμματισμός».

Για το ενδιαφέρον του Πάμπλο Γκαρσία για Φεράρι: «Δεν ασχολούμαι με το τι ήθελε ο Γκαρσία, αυτά απασχολούν τον ΠΑΟΚ. Ο Περέιρα στην Κ19 του Βόλου δεν θα έπαιζε. Πάρτε να δείτε πως έπαιζε τον Λιβάι Γκαρσία ο Φεράρι. Ο Περέιρα μπορεί να βελτιωθεί, αλλά σήμερα δεν μπορεί να παίξει ούτε στην Κ19 του Βόλου. Όλα αυτά ο κ. Σαββίδης τα κρίνει και τα αξιολογεί και παίρνει τις αποφάσεις του».

Για τον Παπαπέτρου και τον Τσαγκαράκη: «Για Παπαπέτρου και Τσαγκαράκη δεν ξέρω αν υπάρχει πίεση αλλά ο κ. Κλάτενμπεργκ έπρεπε να τους θέσει στο περιθώριο μετά τον αγώνα. Δεν τον λέω επειδή έπαιζε Ατρόμητος και  Ολυμπιακός και ευνοήθηκαν οι ερυθρόλευκοι. Δουλοπρέπεια υπηρετούν αυτά τα λαμόγια. Είναι υποταγή στον ισχυρό και αυτό είναι ότι χειρότερο. Δεν υπάρχει χαρακτήρας, αξιοπρέπεια. Όταν παίρνεις ένα πρωτάθλημα, δεν έχει νόημα με πόσους βαθμούς θα το πάρεις. Γιατί εκτίθεσαι; Ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι ωστόσο είναι τυχερός γιατί πέτυχε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε κακή κατάσταση».

Για τον αρραβώνα του Ουάρντα και αν θα τον πάντρευε ποτέ ο κ. Μπέος: «Δεν θα έλεγα και όχι, να το δούμε! Είναι πολύ καλό παιδί, εδώ στον Βόλο παντρεύτηκε η δική μου τρέλα με την δική του. Υπήρξε μια καλή σχέση και το παιδί έδινε το καλύτερο του εαυτό. Μπάλα παίζουμε. Σε ποιον δεν αρέσει το γυναικείο φύλλο; Αρσενικός είναι. Είναι λόγος ύπαρξης για εμάς τους άνδρες το γυναικείο φύλλο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις