Με 19 παίκτες απέναντι στη Φαρκαδόνα ο Ρήγας (η αποστολή)

Ο Ρήγας Φεραίος θα υποδεχθεί αύριο τη Φαρκαδόνα. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου για τη 16η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων της θεσσαλίας θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.

Ο Λάκης Μπακάλης δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Γιώργο Χατζή και Μανώλη Πάσχο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβληματα τραυματισμών, αλλά και τον Στέργιο Μπακάλη για επαγγελματικούς λόγους. Στην αποστολή συμπεριελήφθη και ο Γιώργος Αλεξίου, που έλειπε εξαιτίας των υποχρεώσεων του με το στρατό και ο Σπύρος Γκάγκας που εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί στο παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς.

Η αποστολή του Ρήγα Φεραίου: Βασίλης Τσουμπέκος, Αποστόλης Κεφαλάς, Βαλάντης Τριανταφύλλου, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Σπαθής, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Παναγιώτης Γούτσιος, Νίκος Βουραζέρης, Παναγιώτης Αποστολίδης, Κωνσταντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Αλεξίου, Κωνσταντίνος Ζενούνι, Γιώργος Τσίπης, Ηλίας Γκίκας, Κωνσταντίνος Γουτούλης, Παρασκευάς Θεοδώρου, Δημήτρης Σέττος, Αποστόλης Σφάκας και Γιάννης Κορέτα.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις