Ντούμπλαρε τις νίκες ο ΑΟΤ

Τα Τρίκαλα νίκησαν 3-0 εντός έδρας τη Δόξα Δράμας με τα γκολ των Τζαλόσι, Σταματή, Ευθυμίου και πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στη σεζόν.

Τα Τρίκαλα υποδέχτηκαν τη Δόξα για την τέταρτη αγωνιστική της Super League 2 και έκαμψαν εύκολα την αντίσταση της ομάδας από τη Δράμα με 3-0.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τη θεσσαλική ομάδα και πανηγυρίστηκε όπως και η πρώτη εντός έδρας. Ο Τζαλόσι εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων στο 39′ και άνοιξε το σκορ.

Ο κορυφαίος των Τρικάλων, Σταματής, στο 59ο λεπτό διεύρυνε σε 2-0 το προβάδισμα και ο Ευθυμίου στο 76ο διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-0). Εμφανώς ανέτοιμοι οι Μαυραετοί, δεν μπόρεσαν ν’ αντισταθούν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι τους. Αντίθετα, ο ΑΟΤ προελαύνει και εξελίσσεται στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

 

ΣΚΟΡΕΡ: 39′ Τζαλόσι, 58′ Σταματής, 76′ Ευθυμίου

ΤΡΙΚΑΛΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γκάρας, Νιάρος, Πιαστόπουλος (81′ Χατζηκωνσταντίνου), Σουλιώτης (79′ Κεγάγιας), Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Πέλκας (79′ Ελευθεριάδης), Τζαλόσι, Σταματής (72′ Ευθυμίου), Νατέρ (81′ Κλεμέντε).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος (76′ Αγιώτης), Παπαργυρίου, Κουκόλης, Μπολάκης, Αγγελόπουλος (53′ Βουγιάκλιγια), Πινδώνης (76′ Παπαϊωάννου), Φυτόπουλος, Κόντος (53′ Κουτσιανικούλης), Μαυριάς, Σαμπανίδης.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Μπαλιάκας (Κοζάνης)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις