Μπόλονι: «Ομάδα με χαρακτήρα ο Βόλος»

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη με 2-0 σημείωσε στην κάμερα της Nova: 

«Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο όχι δυνατό. Έπαιξε ρόλο ότι δεν μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα. Είχαμε μία ομάδα που προσπαθούσε να κλείσει τις γραμμές. Ίσως αυτή η άνεση που υπήρχε στο μυαλό μας ήταν αυτή που μας εμπόδισε. Αυτό για το οποίο μιλήσαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ήταν το θέμα της νοοτροπίας».

Για την αποβολή: «Πολλές φορές μέσα στη δυσκολία οι πρωταγωνιστές είναι εκείνοι που σφίγγουν τα δόντια. Αλλάξαμε τη νοοτροπία μας, οπότε τους περιμέναμε στο κέντρο του γηπέδου κι από εκεί κάναμε τις αντεπιθέσεις μας».

Για την πέμπτη σερί νίκη: «Θα κοιτάξουμε να ανασυγκροτηθούμε και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Υπάρχει μία κόπωση που είναι κοινή για όλες τις ομάδες».

Για την σφραγίδα που έχει βάλει στην ομάδα: «Θα κοιτάξουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και την ομάδα μου. Αυτή η αλλαγή νοοτροπίας και η προσπάθεια που έκαναν ήταν εξαιρετική. Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους μας. Μην ξεχνάμε ότι είχαν κι έναν αγώνα παραπάνω από εμάς και πολλές απουσίες. Ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Είναι μία ομάδα που έχει χαρακτήρα». 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις