Απαγόρευση μετακίνησης στους οπαδούς Νίκης και ΠΑΟΚ

Απαγορεύσεις μετακίνησης οπαδών σε τουλάχιστον πέντε αναμετρήσεις εισηγήθηκε η αστυνομίας προς την ΔΕΑΒ. Μεταξύ των αγώνων είναι και αυτός που δίνει η Νίκη στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο, στον οποίο οι οπαδοί της Νίκης δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα τους. Συγκεκριμένα οι αγώνες που δεν θα υπάρξει μετακίνηση οπαδών:…

Απόλλωνας Σμύρνης – Ολυμπιακός (16/12 για το Κύπελλο Ελλάδας): Η αστυνομία υπό τον φόβο επεισοδίων μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΟΣΦΠ ζήτησε να απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού και να μην δοθούν στους οπαδούς της ομάδας μεμονωμένα εισιτήρια. Ωστόσο η εισήγηση της ΔΕΑΒ προς τον Υφ. Αθλητισμού, Σ. Κοντονή θα είναι να δοθούν μεμονωμένα εισιτήρια κάτι για το οποίο συμφωνεί και ο Απόλλωνας που θα διαθέσει δύο θύρες.

Λάρισα – ΑΕΚ (17/12 για το Κύπελλο Ελλάδας): Η αστυνομία ζητά την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φίλων της ΑΕΚ ενώ η ΑΕΛ έχει ειδοποιήσει ότι δεν θα δώσει μεμονωμένα εισιτήρια στους οπαδούς της Ένωσης.

Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ (17/12 για το Κύπελλο Ελλάδας): H αστυνομία ζητά να μην γίνει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ.

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Νίκη Βόλου (20/12 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής): Η αστυνομία ζητά να μην γίνει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της Νίκης γιατί φοβάται επεισόδια με οπαδούς της Λάρισας.

Πανθρακικός – Παναθηναϊκός (20/12 για το πρωτάθλημα της Super League): Η αστυνομία έχει ζητήσει απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟ.

Τέλος η ΔΕΑΒ γνωμοδότησε την επιβολή ποινής βάσει του αθλητικού νόμου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την συμπεριφορά των οπαδών της στους εκτός έδρας αγώνες με Λεβαδειακό και Βέροια.