Απαγόρευση μετακίνησης στους οπαδούς Νίκης και ΠΑΟΚ

Απαγορεύσεις μετακίνησης οπαδών σε τουλάχιστον πέντε αναμετρήσεις εισηγήθηκε η αστυνομίας προς την ΔΕΑΒ. Μεταξύ των αγώνων είναι και αυτός που δίνει η Νίκη στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο, στον οποίο οι οπαδοί της Νίκης δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα τους. Συγκεκριμένα οι αγώνες που δεν θα υπάρξει μετακίνηση οπαδών:…

Απόλλωνας Σμύρνης – Ολυμπιακός (16/12 για το Κύπελλο Ελλάδας): Η αστυνομία υπό τον φόβο επεισοδίων μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΟΣΦΠ ζήτησε να απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού και να μην δοθούν στους οπαδούς της ομάδας μεμονωμένα εισιτήρια. Ωστόσο η εισήγηση της ΔΕΑΒ προς τον Υφ. Αθλητισμού, Σ. Κοντονή θα είναι να δοθούν μεμονωμένα εισιτήρια κάτι για το οποίο συμφωνεί και ο Απόλλωνας που θα διαθέσει δύο θύρες.

Λάρισα – ΑΕΚ (17/12 για το Κύπελλο Ελλάδας): Η αστυνομία ζητά την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φίλων της ΑΕΚ ενώ η ΑΕΛ έχει ειδοποιήσει ότι δεν θα δώσει μεμονωμένα εισιτήρια στους οπαδούς της Ένωσης.

Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ (17/12 για το Κύπελλο Ελλάδας): H αστυνομία ζητά να μην γίνει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ.

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Νίκη Βόλου (20/12 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής): Η αστυνομία ζητά να μην γίνει οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της Νίκης γιατί φοβάται επεισόδια με οπαδούς της Λάρισας.

Πανθρακικός – Παναθηναϊκός (20/12 για το πρωτάθλημα της Super League): Η αστυνομία έχει ζητήσει απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟ.

Τέλος η ΔΕΑΒ γνωμοδότησε την επιβολή ποινής βάσει του αθλητικού νόμου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την συμπεριφορά των οπαδών της στους εκτός έδρας αγώνες με Λεβαδειακό και Βέροια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις