Στοίχημα: Χορός των γκολ στο Λονδίνο, “πετάει” η Αρμάνι! – δυνατή τριάδα στο 7.13!

Το κουπόνι της Πέμπτης (28/01) είναι μικρότερο σε σχέση με αυτά των προηγούμενων ημερών, ωστόσο το πρόγραμμα είναι πολύ ενδιαφέρον και τo Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές από Πρέμιερ Λιγκ και Euroleague, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στη Vistabet. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ρίσκο και γκολ!

Ξεκινάμε το στοιχηματικο ταξίδι από το Λονδίνο και το Tottenham Hotspur Stadium, όπου στις 22:00 η Τότεναμ υποδέχεται τη Λίβερπουλ για την 20η αγωνιστική της Premier League.

Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα 8 τελευταία παιχνίδια τους (6-2-0) και παραμένουν μέσα σε όλους του στόχους τους. Στο ξεκίνημα του έτους πήραν την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ, τη Δευτέρα προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο του FA Cup με το 1-4 στην έδρα της Γουίκομ και στο πρωτάθλημα βρίσκονται στην 6η θέση με 33 πόντους, ενώ έχουν παιχνίδια λιγότερα από τους προπορευόμενους. Με νίκη απόψε θα μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή στους 5 πόντους. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι για την Premier πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-3 και σκόρερ τους Οριέ, Κέιν και Εντομπελέ.

Η Λίβερπουλ είναι σε αγωνιστική κρίση τον τελευταίο μήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου πέτυχε μόλις μία νίκη σε 7 αγώνες, αυτή για το FA Cup απέναντι σε πειραματική ενδεκάδα της Άστον Βίλα. Δίχως νίκη σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος, δίχως να έχει σκοράρει στους τέσσερις τελευταίους! Στον πιο πρόσφατο δέχθηκε ιστορική εντός έδρας ήττα από την Μπέρνλι (0-1), ήταν η πρώτη στο Άνφιλντ για εγχώρια διοργάνωση από τον Απρίλιο του 2017. Την Κυριακή αποκλείστηκε και από FA Cup στο Ολντ Τράφορντ με 3-2 από τη Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Κλοπ έχει χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου, είναι στο -7 από την κορυφή και το σημερινό παιχνίδι μοιάζει με “τελικό επιβίωσης” στην κούρσα πρωταθλητισμού.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο Άνφιλντ στις 16 Δεκεμβρίου, με τους “κόκκινους” να επικρατούν 2-1 χάρη σε μία κεφαλιά του Φιρμίνο στο 90’!

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για αμφότερους, κανείς δεν θα είναι ικανοποιημένος με μία ισοπαλία, γι αυτό περιμένουμε ρίσκο με στόχο τους τρεις πόντους. Η Λίβερπουλ πολύ δύσκολα θα μείνει ξανά στο μηδέν, ενώ στην άμυνα έχει θέματα τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι φορμαρισμένοι Κέιν και Σον. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.81.

Γρήγορος ρυθμός στο Σ.Ε.Φ.

Συνεχίζουμε με Ευρωλίγκα και τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπαρσελόνα στο Φάληρο (21:00).

Την Τρίτη οι ερυθρόλευκοι δεν άντεξαν στο Μιλάνο και ηττήθηκαν από την Αρμάνι με 90-79. Με ρεκόρ 11-11 παραμένουν ζεστά μέσα στο κυνήγι των playoffs, αφού είναι στο -1 από τις Εφές και Φενέρ, αλλά θα χρειαστούν υπερβάσεις όπως μία νίκη στο σημερινό αγώνα.

Οι Καταλανοί είναι καλά, τρέχουν νικηφόρο σερί 7 αγώνων, οι απουσίες έχουν μειωθεί και έφτασαν στην Ελλάδα με στόχο να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μπαρσελόνα συνηθίζει να πάει ψηλά τα παιχνίδια της και ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να ακολουθήσει. Θα πάμε με το Over 156.5 σε απόδοση 2.00.

Πετάει η Αρμάνι!

Στις 21:45 η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται τη Ζενίτ. Οι Ιταλοί είναι σε φουλ φόρμα με 9 σερί νίκες για όλες τις διοργανώσεις, 5 σερί στην Euroleague, οι τέσσερις τελευταίες με διψήφιες διαφορές! Την Τρίτη λύγισαν και τον Ολυμπιακό με 90-79 και φιγουράρουν στην 3η θέση με ρεκόρ 14-7.

Η Ζενίτ είναι επίσης ψηλά στη βαθμολογία με ρεκόρ 13-7, την Τρίτη δεν άντεξε στη Βαρκελώνη και ηττήθηκε από την Μπάρσα με 85-81.

Δεύτερο σερί εντός για την Αρμάνι που πετάει αγωνιστικά, δεύτερο σερί απαιτητικό εκτός έδρας ματς για τους Ρώσους, δύσκολα θα αντέξουν στο Μιλάνο. Επιλογή ο άσος με -4.5 χάντικαπ σε απόδοση 1.97.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις