Στην Καρδίτσα σήμερα οι Μικτές ΕΠΣΘ

Με τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Για τον 8ο όμιλο οι ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Θεσσαλίας θα παίξουν εκτός έδρας με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της ΕΠΣ Καρδίτσας. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο γήπεδο Αγίου Θεοδώρου με πρώτο χρονικά αυτό…

…των Παίδων που θα αρχίσει στις 13.00, ενώ η συνάντηση των Νέων θα αρχίσει στις 15.00. Στόχος των μικτών της ΕΠΣΘ είναι η νίκη που αν επιτευχθεί θα κρατήσει τους Νέους στην 1η θέση του ομίλου, ενώ ενδεχομένως να φέρει εκεί και τους Παίδες, αρκεί η δική τους νίκη να συνδυαστεί με απώλεια βαθμών της ομάδας των Τρικάλων που παίζει στη Λάρισα.
Από την ΕΠΣΘ καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές, που επιλέχθηκαν από τους Ενωσιακούς προπονητές Γιώργο Γάτο (Νέοι) και Αντώνη Μάνδαλο (Παίδες), να βρίσκονται σήμερα στις 10.15 το πρωί στο Πανθεσσαλικό στάδιο:
Νέοι: Σιώμος, Κουτσούκης, Ράπτης, Δημουλάς, Τσανάκας, Αποστολίδης, Χάνος, Θεοδωρόπουλος, Παπουτσής, Φραγκογιάννης, Χατζημητροφάνης, Αχ. Κωνσταντίνου, Δημητρίου, Ξηροκώστας, Γιάτσος, Καραγιάννης, Κάβουρας, Σιαμέτης.
Παίδες: Κραβαρίτης, Μπαντέλης, Κανούτας, Κακαλιάς, Τετριμίδας, Κουσκουρίδας, Χρόνης, Μπόλης, Τιμπλαλέξης, Θεοδωρίδης, Κωνσταντέλος, Βλιώρας, Κότογλου, Κοντοστάθης, Μεγαγιάννης, Γουργιώτης, Τσίλογλου, Γιοβάνης.
Επίσης, σήμερα θα γίνουν και οι αγώνες μεταξύ των μικτών της ΕΠΣ Λάρισας και της ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις