Πρώτα επιστροφή στις προπονήσεις, μετά μεταγραφές στον Ολυμπιακό Β.

Μία μεταγραφή, ως γνωστόν, έχει πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός Βόλου, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τον Χερμάν Ερέρα να φορά τα «ερυθρόλευκα». Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προπονείται σε γκρουπ δύο-τριών ποδοσφαιριστών, με τους συμπατριώτες του στην ομάδα και περιμένει και αυτός να αρχίσουν οι ομαδικές προπονήσεις.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις που έχει στο μυαλό της η διοίκηση, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, θα προχωρήσουν μόλις ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Αύριο Παρασκευή, στην καθιερωμένη συνεδρίασης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, θα συζητηθεί το άνοιγμα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και στην ατζέντα υπάρχει, τόσο η Φούτμπολ Λιγκ, όσο και η Γ’ Εθνική.

Στον Ολυμπιακό Βόλου ελπίζουν από την ερχόμενη εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές να μπουν και πάλι στο γήπεδο και μέσα από τις προπονήσεις η ομάδα να ετοιμαστεί για το πρωτάθλημα. Η άνοδος στη Σούπερ Λιγκ 2 αποτελεί αποκλειστικό στόχο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλό ρόστερ, με παίκτες πολύ αξιόλογους για την κατηγορία.

Βέβαια, μετά από τρεις μήνες που έχουν σταματήσει οι ομαδικές προπονήσεις, θα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες να επιστρέψουν στην κανονικότητα, ενώ επί της ουσίας θα πρέπει να δουλέψουν οι προπονητές από την αρχή. Τόσο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, όσο και στη βελτίωση της τεχνικής. Παράλληλα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Στέφανος Ξηροφώτος και οι συνεργάτες του, θα δουλέψουν και πάνω σε θέματα τακτικής, εφαρμόζοντας την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία προ καραντίνας.

Θα πρέπει να τονίσουμε, πως όλες οι ομάδες θα μπουν στο πρωτάθλημα, χωρίς να δώσουν κάποιο φιλικό παιχνίδι, από τη στιγμή που θα μπορούν να κάνουν μόνο προπονήσεις μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, όπως συνέβη και με τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2.

Αυτό σημαίνει, πως δεν θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις