Αλλαγές με ΠΑΟΚ ετοιμάζει ο Παπαδόπουλος

Ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να υποδεχθεί αύριο Πέμπτη (17/12) στις 3 μ.μ. στο ΕΑΚ τον ΠΑΟΚ και θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός, απέναντι σε μια ομάδα πολύ έμπειρη και δυνατή, από τις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Στον Ολυμπιακό δίνουν, βέβαια, προτεραιότητα στο πρωτάθλημα και…

..στο παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο», εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη, για να καλύψουν το χαμένο έδαφος από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Αγρ. Αστέρα. Αυτό σημαίνει, πως στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Σούλης Παπαδόπουλος αναμένεται να κρατήσει εκτός ορισμένους βασικούς ποδοσφαιριστές, για να ξεκουραστούν και να μην καταπονηθούν.
Οι Φερνάντες, Ντεπέτρις και Λεόν, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστούν, ενώ θα δούμε από την αρχή να αγωνίζεται ο Νικολιάς, ο οποίος θέλει να αποκτήσει και πάλι ρυθμό μετά τον τραυματισμό του (επέστρεψε και έπαιξε ένα ημίχρονο στο ματς με τον Αγρ. Αστέρα). Στο βασικό σχήμα αναμένεται να είναι και οι Τσιλιγκίρης, Σκοπελίτης, όπως και ο τερματοφύλακας Δασκαλάκης, ο οποίος είχε παίξει και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια Κυπέλλου με Χανιά και Πανθρακικό.
Δεν αποκλείεται, πάντως, να υπάρξουν εκπλήξεις στην ενδεκάδα από τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος σήμερα στην τελευταία προπόνηση θα δοκιμάσει το σχήμα που θα παρατάξει.
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθούν τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, με τους Δημήτρη Διαμαντόπουλο να μένει εκτός λόγω τραυματισμού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις