Φούτμπολ Λιγκ-Γ’ Εθνική: Φτάνει η ώρα… ή μήπως όχι;

Η Παρασκευή 29/1 είναι για πολλούς αθλητές, μεγάλη.

Επιτέλους, Θεού θέλοντος και λοιμωξιολόγου επιτρέποντος θα μάθουν οι περίπου 3.000 αθλητές που αγωνίζονται σε Football League και Γ’ Εθνική, αν και πότε, θα ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις.

Στη σύσκεψη λοιπόν αυτή, όπως ο ίδιος ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης προανήγγειλε, θα συζητηθεί το θέμα της Football League αλλά και της Γ’ Εθνικής.

Παίκτες, παράγοντες και υπάλληλοι των σωματείων έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους και αναμένουν με κομμένη την ανάσα κάποια ενημέρωση από την συγκεκριμένη σύσκεψη.

Αρχικά το θέμα των δύο αυτών κατηγοριών επρόκειτο να συζητηθεί Τρίτη, όμως μετά πήρε αναβολή για Πέμπτη. Από την Πέμπτη, πήγαμε στην Παρασκευή και από εκεί στην επόμενη Παρασκευή!

Αυτό από μόνο του, δημιούργησε αρνητικό κλίμα στην ήδη επιβαρυμένη ψυχολογία όλων όσων κρέμονται από τα χείλη των ειδικών προκειμένου να μάθουν τι μέλει γενέσθαι με τα πρωταθλήματα.

Κάπου εδώ να σημειωθεί, πώς οι παίκτες της Football League δεν έχουν παίξει ακόμα τη φετινή σεζόν επίσημο παιχνίδι!

Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, πώς αν οι λοιμωξιολόγοι απαξιώσουν και πάλι το ποδόσφαιρο, οι παίκτες των ομάδων αυτών θα φτάσουν να έχουν μείνει άπραγοι έναν ολόκληρο χρόνο!

Προφανώς, οι κύριοι που εισηγούνται πότε και τι θα ανοίξει, δεν έχει τύχει να αθληθούν σε τέτοιοι επίπεδο ποτέ με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει για έναν παίκτη να μην αγωνίζεται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα!

Η απαξίωση αυτών των κατηγοριών, που αποτελούν τη ναυαρχίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι εγκληματική και ευχή όλων είναι να μπει επιτέλους ένα τέλος στο μεγάλο μαρτύριο όλων αυτών των ανθρώπων ούτως ώστε η Παρασκευή αυτή να μην μετατραπεί σε “Μεγάλη” με την αρνητική έννοια!

Πηγή: mikriliga. com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις