Στοίχημα: Άνετα η Φορτούνα, γκολ με το τσουβάλι στην Ολλανδία – δυνατή τριάδα στο 7Χ!

Ως προθέρμανση για ένα σούπερ Σαββατοκύριακο λειτουργεί το σημερινό (29/01) κουπόνι και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για πάμε στοίχημα, από Ολλανδία, Γερμανία και Euroleague! Πάμε άμεσα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανώτερη η Φορτούνα!

Ξεκινάμε από τη Γερμανία και τη Flyeralarm Arena, όπου στις 19:30 οι Βίρτσμπουργκερ Κίκερς υποδέχονται τη Φορτούνα Ντίσελντορφ για την 19η αγωνιστική της 2.Bundesliga.

Ουραγοί και σχεδόν καταδικασμένοι οι γηπεδούχοι, σε 18 αγώνες έχουν συγκεντρώσει μόλις 9 βαθμούς και είναι στο -7 από τα μπαράζ παραμονής. Μετά το διπλό στο Όσναμπρικ (2-3), αναδείχθηκαν ισόπαλοι με την Μπράουνσβαϊγκ (0-0 εντός) και ηττήθηκαν από Πάντερμπορν (1-0 εκτός) και Άουε (2-1 εκτός).

Αντιθέτως, η Φορτούνα παλεύει για άμεση επάνοδο στα “σαλόνια” της Bundesliga. Αήττητη στα 9 τελευταία ματς πρωταθλήματος (6-3-0), ωστόσο το τελευταίο 20ημερο μέτρησε τρεις ισοπαλίες σε τέσσερις αγώνες και έπεσε στην 5η θέση και το -4 από την απευθείας άνοδο. Τα δύο τελευταία “Χ” ήρθαν απέναντι σε συνδιεκδικητές του προβιβασμού (Γκρόιτερ Φιρτ & Αμβούργο). Εκτός έδρας είναι τρομερά αποτελεσματική τελευταία με 10 πόντους στις τέσσερις τελευταίες της εξόδους και μόλις ένα γκολ παθητικό!

Είναι ξεκάθαρη η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν φαίνεται πως η ουραγός Βίρτσμπουργκερ Κίκερς θα απειλήσει την ποιοτικότερη Φορτούνα. Δυνατή επιλογή το διπλό σε απόδοση 1.85.

Σκορ και θέαμα στο Ντότινχεμ

Μεταφερόμαστε στην Ολλανδία για τη δεύτερη σημερινή επιλογή και το Ντόντινχεμ, όπου στις 22:00 η Ντε Γκράαφτσαπ φιλοξενεί την Ος για την 22η αγωνιστική της Eerste Divisie.

Από τρεις σερί νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι που ανήκουν στα φαβορί για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της χώρας. 2-0 την Τέλσταρ, 1-3 τη Ρόντα και 1-4 τη Φόλενταμ! Είναι στο -6 από την απευθείας άνοδο και στο +6 από τους διώκτες τους.

Σε αντίθετο μομέντουμ η Ος, μετρά τρεις σερί ήττες από τις 10 του μηνός και έπεσε στην 15η θέση και το -7 από τα playoffs ανόδου. Στα δύο πιο πρόσφατα ματς δέχθηκε 7 γκολ εντός έδρας από Τέλσταρ και Εξέλσιορ εμφανίζοντας μεγάλα κενά στα μετόπισθεν τα οποία φυσικά και μπορεί να εκμεταλλευτεί σήμερα η Ντε Γκράαφτσαπ.

Αμφότερες οι ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη, περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό. Πολύ πιθανό το σκορ να ξεφύγει, γι αυτό θα ποντάρουμε στο Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.95. Σε περίπτωση επίτευξης τριών τερμάτων παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Μπάζει η βάσκικη άμυνα

Ολοκληρώνουμε τη σημερινή τριάδα προγνωστικών με Euroleague και τον αγώνα Μπασκόνια – Ζαλγκίρις στις 22:00.

Εξαιρετικά ντεφορμέ οι Βάσκοι, προέρχονται από τέσσερις σερί ήττες στο θεσμό και με ρεκόρ 9-13 μοιάζει απίθανο να προλάβουν τα playoffs. Την Τετάρτη ηττήθηκαν στη Λυών από τη Βιλερμπάν με 83-77, ενώ δέχθηκαν 84,91,96, 93 και 95 πόντους αντιστοιχα στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Η Ζαλγκίρις έρχεται από 4 σερί νίκες και με ρεκόρ 13-9 φιγουράρει στην 6η θέση. Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει 92-73 της Μπασκόνια στο Κάουνας.

Η άμυνα των γηπεδούχων είναι αποδεδειγμένα κάκιστη και μοιάζει δύσκολο να μείνουν χαμηλά οι Λιθουανοί. Δυνατή επιλογή το Over 77.5 της Ζαλγκίρις σε απόδοση 1.95.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις