Ρόδος: «Χαιρετίζουμε την απόφαση για την αναδιάρθρωση – Ευχαριστούμε τον κ. Αυγενάκη»

Η ΠΑΕ Ρόδος με ανακοίνωση της χαιρετίζει την απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση των κατηγορίων και επισημαίνει ότι αυτό έγινε με καθυστέρηση από τη μεριά του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρόδου: «Ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που, αφού πέρασαν σχεδόν δέκα μήνες από τότε που η ΡΟΔΟΣ μίλησε για την αναδιάρθρωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μαζί με τις οκτώ πρωταθλήτριες της Γ Εθνικής, παρουσίασε τώρα ένα σχέδιο αλλαγών, όπως είχε εμφανισθεί τότε.

Με τρόπο ιδιαίτερο και κατανοητό είχαμε προτείνει την ενοποίηση των δυο κατηγοριών super league 2 και football league, είχαμε προτείνει έσοδα από το Στοίχημα και από την Τηλεόραση, είχαμε προτείνει μέτρα με αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στις ΠΑΕ.

Δεν άρεσε τότε στον αγαπητό κ. Αυγενάκη η συνολική και εμπεριστατωμένη πρόταση: Αναγκαστικά προχωρήσαμε σε τεράστια έξοδα, για να έχουμε τις ομάδες μας ως τώρα στον πάγο. Πέρασαν δέκα μήνες και επιστρέφουμε στην τότε πρόταση. Ευχαριστούμε τον κ. Αυγενάκη, ούτως ή άλλως!

Χαιρετίζουμε την απόφαση για την αναδιάρθρωση και δηλώνουμε στους φίλους της ομάδας μας πως αυτό που υποσχεθήκαμε, το κάνουμε πράξη: ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ μια κατηγορία… Αναλάβαμε την ομάδα μας στην σακούλα, κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα, χάρις στην επιμονή, σκληρή δουλειά και υπομονή…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις