Και ο Πανσερραϊκός σύμφωνος με την αναδιάρθρωση των αυστηρών κριτηρίων

Μοιράσου το άρθρο

Μετά τη Νίκη Βόλου, το Αιγάλεω και την Ρόδο ακόμη μία ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ εξέδωσε ανακοίνωση πως στηρίζει την αναδιάρθρωση Αυγενάκη, καθώς συμπίπτει με την πρόταση που είχε καταθέσει πέρυσι τον Απρίλιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το αυτονόητο της αναδιάρθρωσης, που ξεκίνησε ο Πανσερραϊκός τον Απρίλιο του 2020 και συμφωνούσαν οι περισσότερες ομάδες της χώρας, παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο και το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League και οι επαγγελματικές ποδοσφαιρικές κατηγορίες περιορίζονται σε Super League 1 και Super League 2, διαμορφώνονται τρία αυστηρότερα κριτήρια βιωσιμότητας και ανάπτυξης.

Η ομάδα μας έκανε μεγάλο αγώνα από τον Απρίλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, με εμπεριστατωμένη μελέτη ειδικών(οικονομολόγων και νομικών) που κατατέθηκε επανειλημμένα με διορθώσεις και παρατηρήσεις, σε όλους του διοικούντες του ποδοσφαίρου και τους σχετικά αρμόδιους φορείς της πολιτείας. Μάλιστα, με την υποστήριξη δυο κατηγοριών και περισσοτέρων από 20 σωματείων αλλά χωρίς αποτέλεσμα και με ένα μεγάλο γιατί.

Πλέον έγινε το αυτονόητο… από την κυβέρνηση και τον υφυπουργό, αφού η κατηγορία δεν υποστηρίχθηκε και στο τέλος απαξιώθηκε, δεδομένων και των δυσκολιών λειτουργίας της, στην covid εποχή. Ευελπιστούμε η επόμενη αναδιάρθρωση, να βρει δυνατότερο το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλες της κατηγορίες και την ομάδα μας σύντομα εκεί που τις αξίζει!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις