Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Νταντσένκο – Τελειώνει του Βέριπς

Όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου, ο Όλεγκ Νταντσένκο βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο 26χρονος δεξιός μπακ αναχώρησε οδικώς από την Αττάλεια για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί πέρασε στην Αλεξανδρούπολη για να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Ο Νταντσένκο θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή, καθώς η ΑΕΚ προχωρά στην αγορά του παίκτη από τη Ρούμπιν Καζάν, ενώ το προηγούμενο διάστημα συζητούσε με τους Ρώσους για τον δανεισμό του και η Ούφα είχε «μπλοκάρει» τις διαδικασίες και δεν επέτρεπε τη διακοπή του δανεισμού.

Σημαντικό ρόλο φαίνεται πως έπαιξε και η πίεση που άσκησε στην Ούφα και τελικά υπήρξε το επιθυμητό αποτέλεσμα στην ιστορία.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις διαδικασίες μεταγραφής του, το πιθανότερο είναι πως θα ολοκληρωθούν σήμερα, με τον Ουκρανό να περνάει μέσα στην ημέρα από ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράφει.

Την ίδια στιγμή, η ΑΕΚ προχωράει για την απόκτηση και τερματοφύλακα, με τον Μίκαελ Βέριπς να είναι ο εκλεκτός των κιτρινόμαυρων.

Ο Βέριπς είναι Ολλανδός, 24 ετών και αγωνίζεται στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι πιθανό να τον παραχωρήσει ως δανεικό για 6 μήνες ή 1,5 χρόνο στον δικέφαλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις