Κόλλησαν Ξάνθη και Χανιά

Την δυνατότητα να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχασε η Ξάνθη, εν αντιθέσει με τα Χανιά, τα οποία μετά την Λιβαδειά έφυγαν από ακόμα μια δύσκολη έδρα χωρίς να χασουν. Η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς ήταν αυτή, που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Κουτζαβασίλη.

Από την πλευρά του το συγκρότημα του Αλέκου Βοσνιάδη ήταν αυτό, που στο 30΄ άγγιξε το γκολ, με την εκτέλεση φάουλ του Καρλίτος να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Μπέντο. Η απάντηση από πλευράς Θρακιωτών ήρθε στο 42΄ με την κεφαλιά του Σιατραβάνη να αποκρούεται από τον Κουτζαβασίλη. Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Στο β΄ ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 58΄, τα Χανιά έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 με τον Καμαρά, ο οποίος δεν κατάφερε με διπλή προσπάθεια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπέντο. Από το σημείο εκείνο και μετά η Ξάνθη προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στο γκολ. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στο 77΄, με το σουτ στην κίνηση από τον Μυστακίδη να αποκρούεται από τον Κουτζαβασίλη. Στα εναπομείναντα λεπτά η Ξάνθη πίεσε για να φτάσει στη νίκη, ωστόσο παρά τις όποιες προσπάθειες της, το 0-0 έμεινε ως είχε μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Μπέντο, Βέρκερ, Τσαμούρης (79′ Κέβιν), Στάθης, Παπάζογλου Τάσ., Δημούτσος, Θυμιάνης (90+2′ Τ. Παπάζογλου), Τάτος (70′ Βόλτερς), Σιατραβάνης (70′ Μυστακίδης), Έμπερτ, Παπάζογλου Θαν. (79′ Καπνίδης).

ΧΑΝΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Γρομητσάρης (83′ Αναστασόπουλος), Ανδρέου, Ζιούλης, Σωτηράκος, Πλέγας (83′ Διαμαντόπουλος), Παναγιωτούδης, Σουντουρά, Κάρλος (64′ Μπραμπίλα), Καμαρά (74′ Βρεττός), Μασένα (83′ Τριανταφυλλάκος).

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις