Στύλος: «Η Νίκη θα διεκδικήσει την άνοδο»

Περισσότερο κυνικούς θα ήθελε ο Απόστολος Στύλος στα εκτός έδρας παιχνίδια ώστε οι καλές τους εμφανίζεις να μετουσιώνονται και σε ανάλογη συγκομιδή βαθμών. Παράλληλα στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα με τη Νίκη στο «Π. Μαγουλάς», συμπλήρωσε πως η αντίπαλος θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα, εφόσον της επιστραφούν οι βαθμοί.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Πύδνα Κίτρους:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Νίκης Βόλου για τη φιλοξενία της και να της δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη της. Γνωρίζαμε πως η δυναμικότητα της Νίκης δεν αντικατοπτρίζονταν στον βαθμολογικό πίνακα λόγω και των αλχημειών με τους βαθμούς. Αν επιστραφούν οι βαθμοί, η Νίκη σίγουρα θα διεκδικήσει την άνοδο. Ξέραμε όμως και την ποιότητά μας και το αποδείξαμε στον αγωνιστικό χώρο με την εικόνα που παρουσιάσαμε. Εκτός έδρας δεν είμαστε κυνικοί καθώς χρειαζόμαστε πολλές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Στο 30ο δευτερόλεπτο είχαμε σημαντική ευκαιρία αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αντίθετα η Νίκη στο χρονικό διάστημα που άσκησε πίεση κατάφερε να σκοράρει και να μας αναγκάσει να αλλάξουμε λίγο το πλάνο μας. Πήραμε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς όμως να μετουσιώσουμε κάποια από τις ευκαιρίες μας σε κάποιο γκολ.

Στο 2ο ημίχρονο ρισκάραμε ακόμη περισσότερο, κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας ακόμη περισσότερο με σημαντικότερη αυτή που ο Παπουρτζής με καταπληκτική απόκρουση να μας στερήσει την ισοφάριση. Σ’ αυτό το διάστημα οι ασφάλειες μας δεν δούλεψαν με αποτέλεσμα η Νίκη να δημιουργήσει καθαρές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς. Μετά το 2-0 η θέλησή μας να κάνουμε κάτι περισσότερο έδωσε περισσότερους χώρους στον αντίπαλο, που δημιούργησε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.

Συγχαρητήρια στη Νίκη, εμείς πρέπει να γίνουμε περισσότερο κυνικοί ώστε να μαζεύουμε περισσότερους βαθμούς στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις