Ανανέωσε ο Ντα Κάμπο στον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι το 2022

Μπορεί η Φούτμπολ Λιγκ να μην έχει αρχίσει ακόμη και να παραμένει θολό το τοπίο, αν τελικά θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, ωστόσο, στον Ολυμπιακό Βόλου φρόντισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ερνάν Νικολάς Ντα Κάμπο για ένα ακόμη χρόνο, μέχρι τις 30/6/2022.

Ο Αργεντινός μέσος αποτελεί κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό Βόλου και γι’ αυτό οι διοικούντες την ΠΑΕ φρόντισαν να ανανεωθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

“Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Ερνάν Νικολάς Ντα Κάμπο. Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους καθώς ο Αργεντίνος μέσος έβαλε την υπογραφή του στην επέκταση του συμβολαίου του έως και τις 30/6/2022.

Οι αδιαμφισβήτητες ποδοσφαιρικές ικανότητες που επέδειξε ο Ντα Κάμπο το προηγούμενο χρονικό διάστημα στις προπονήσεις και στα φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν, όσο χρονικό διάστημα η ομάδα ήταν ενεργή, αλλά και το εξαιρετικό βιογραφικό του αποτέλεσαν τον βασικό λόγο για τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να προχωρήσουν στην ανανέωση του συμβολαίου του καθώς έχουν υψηλές αγωνιστικές προσδοκίες από εκείνον.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ντα Κάμπο είναι 26 ετών και έχει ύψος 1.81. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Ροζάριο Σεντράλ και έπαιξε σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα, φτάνοντας μέχρι στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου. Τη σεζόν 2016-17 έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στην Κίλμες, επέστρεψε στην Ροζάριο Σεντράλ αγωνιζόμενος στην πρώτη ομάδα της και το 2018-19 δόθηκε και πάλι δανεικός στην Σαν Μαρτίν. Πέρυσι ενίσχυσε την Τσακαρίτα σε 13 ματς της Primera Division B. Μετρά 36 εμφανίσεις στην Superliga της Αργεντινής (1η κατηγορία) και 13 στην Primera Division B (2η κατηγορία). Επίσης, έχει μία συμμετοχή στο Κόπα Σουνταμερικάνα (το αντίστοιχο Γιουρόπα Λιγκ της Λατινικής Αμερικής).”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις