«Λάθη και υπονομευτικοί παράγοντες»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή για να ευχαριστήσει τον δήμο Πατρέων για το γεγονός ότι δεν ήγειρε οικονομικές αξιώσεις και με αυτόν τον τρόπο διευκόλυνε οικονομικά την ομάδα. Παράλληλα η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκής κάνει λόγο τόσο για δικά της λάθη αλλά και για εσωξενείς κι εξωγενείς υπονομευτικούς παράγοντες, ενώ δεσμεύεται πως τις προσεχείς ημέρες θα τεθεί στην κρίση των φιλάθλων της Πάτρας μια νέα υγιής Παναχαϊκή. Αναλυτικά:

«Ο Δήμος Πατρέων, κατανοώντας πλήρως την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, δεν ήγειρε χθες οικονομικές αξιώσεις που απορρέουν από τις συμβατικές υποχρεώσεις των δύο πλευρών και κατ” αυτό τον τρόπο διευκόλυνε αφάνταστα την ομάδα μας στην εξασφάλιση του παραχωρητηρίου του Παμπελοποννησιακού σταδίου, που επιτρέπει την τέλεση της σημερινής αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ΠΑΕ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και τον Πρόεδρο της Δ.Ε. του Παμπελοποννησιακού σταδίου Τάκη Πετρόπουλου διότι συνέδραμαν καταλυτικά στην διατήρηση της Παναχαϊκής στον επαγγελματικό χάρτη της χώρας.

Με την ευκαιρία, διαβεβαιώνουμε την Δημοτική Αρχή ότι θα καταβάλουμε, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια για να καταδείξουμε ότι είναι ειλικρινής η πρόθεση μας να είμαστε συνεπείς στις συμβατικές υποχρεώσεις μας.

Η ΠΑΕ εκφράζει, παράλληλα, την πεποίθηση ότι η κατανόηση που επιδέχθηκε από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, θα βρει μιμητές για να διευκολυνθεί το έργο της αγωνιστικής και οικονομικής εξυγίανσης της ιστορικής Παναχαϊκή μας.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ, έχοντας ήδη αναθεωρήσει πλήρως το αρχικό της πλάνο, που κατέστη ανεφάρμοστο εξ αιτίας λαθών της και διαφόρων εσωγενών και εξωγενών υπονομευτικών παραγόντων, διαβεβαιώνει κατηγορηματικά ότι εντός των ημερών μια νέα, υγιής αγωνιστικά και οικονομικά Παναχαϊκή θα τεθεί στην κρίση του απαιτητικού φίλαθλου της Πάτρας».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις