Κανταρτζής: «Ρίχνουν μαύρο σεντόνι και οι διοικήσεις πανηγυρίζουν!»

Η κατάσταση που βιώνουν οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ έχει φτάσει στο απροχώρητο και έχει κουράσει όλους τους παίκτες.
Έξω από τα δόντια, τα έγραψε ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής του Πιερικού Γιώργος Κανταρτζής, ο οποίος εξέφρασε όσα οι άλλοι διστάζουν.
Αναλυτικά:
“Ρωτάω έναν φίλο που είναι μέσα στα πράγματα του ποδοσφαίρου γιατί δεν βλέπω ομάδες της FL να βγάζουν έστω ανακοινώσεις για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα; Γιατί μόνο η SL2 το κάνει και Π.Σ.Α.Π;

Μου λέει, διότι είναι ενημερωμένοι ότι θα γίνει η αναδιάρθρωση και όλες οι ομάδες θα πάνε μια κατηγορία πάνω. (λογικό αν έρθεις στην θέση ενός παράγοντα ομάδας) και όλο αυτό πριν τρεις μήνες.

Από την άλλη γιατί δεν δέχτηκαν να κάνουν την αναδιάρθρωση το καλοκαίρι, που τόσους μήνες ζητάμε εφόσον όλοι ήταν και τότε υπέρ; Διότι κάποιες ομάδες δυνατών ανθρώπων δεν ήταν υπέρ.

Και εφόσον δεν δέχτηκαν να γίνουν όλα την ώρα που έπρεπε και όλες αυτές οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές (με οικογένειες από πίσω) να παίζουν κανονικά με όλα τα μέτρα που έχει υπογραφεί στο πρωτόκολλο, και ενώ κρεμόντουσαν όλοι από την ημερομηνία την σημερινή, να δοθεί το πράσινο φως η ένα πλάνο κάποιας ένδειξης στήριξης σε τόσους εργαζόμενους, έρχονται μια μέρα πριν και λένε για το νομοσχέδιο της αναδιάρθρωσης, το οποίο θα ψηφιστεί σε λίγες μέρες και ξαφνικά δεν μιλάνε καν για τον αθλητισμό.

Έτσι ρίχνουν το μαύρο σεντόνι πάνω σε τόσο κόσμο και έρχονται όλες οι διοικήσεις και πανηγυρίζουν-βολεύονται. (Γι’ αυτούς καλά κάνουν, έτσι και αλλιώς δεν σκέφτηκαν και πολλές φορές τους εργαζόμενους τους). Οι Απαράδεκτοι είναι πολλοί, οι Ανίκανοι όμως είναι συγκεκριμένοι”. Κρίμα κύριοι…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις